Reina Nilayy335 eşinizle fenomen falan mısınız sanki bir yerde gördüm ya da benzetiyorum 😃😃 ay dördüzü nasıl taşıyorsun bacım ben birine dayanamıyorum. Sağlıkla kavuş inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Tüp bebek mi
gebeskaplumbaga Nilayy335 ay maşallah rabbim sağ Salim kavuştursun yanlış anlamazsanız karnınızı çok merak ettim dört bebe nereye sığdı diye göbüş fotosu gelirmi acep 🥲
Meresss Nilayy335 Nilayy335 sadece gülümseyerek okuduğum için Maşşallah yazmak istedim ben ikizlerimle zor 30 haftalrı gördüm maşşallah sağ salim alın kucağınıza
sedasvs Nilayy335 merhaba, nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Okudum çok güzel ya maşallah Allah bağışlasın 🌸🥰 acaba kaç haftalık doğum yaptınız? Kaç gram doğdular? Nasıl beslendiniz? Ve hangi doktora gittiniz? Paylaşabilir misiniz? 🌸🙏
Cosmos- Nilayy335 ya maşallah benim ikiz 31. Haftam nefes alamıyorum sende dört tane allah yardımcın olsun nasıl gidiyor
Aysemm44 Nilayy335 Okurken kafama ağrı girdi resmen 😀4’üz mü ben daha doğurup nasıl bakacam stresse girmişim sen nasıl 4 taneye bakacaksın maşllah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 😍