Selvozge Kızlar merhabalar ufaktan bebek kıyafetleri ile alışverişe başladım tecrübeli anneler yada hamileler sizce neler muhakkak alınmalı hangi markalarda neler alınmasada olur😊🤷♀️
Dmlaysun Selvozge bence bebek tulumları cok kulanıslı olmuyo alt üst takım daha kulanıslı bence bı kaç tane tulum al dıgerını altlı üstlü al canım
Bisaniye yaklaşık 10 tane battaniye var incesi kalını hepsini kullanıyorum :) kış bebeği malum. Battaniye önemliymiş. Böyle içe giymelik tayt ya da külotlu çorap işimi çok görüyor. Bi de karnı sıcak dursun diye pamuk bezi kuşak gibi sarıyorum öneririm. Kıyafet iç zıbın alta külotlu çorap üste alt üst pijama şeklinde giyiyor. Kusması vs oluyor sürekli değiştirmek gerekebiliyor. Bir de eldivenler pek durmuyor elde eline de hep çorap giydirdim. Kıyafet dışında da reflü yatağı, emzirme yastığı, avent göğüs kalkanı bunlar kurtarıcı oldu bana aklıma gelenler bu kadar:) ha bi de oğlum ıslak mendil değince tenine ağladı üşüyüp makyaj pamuğu ve sıcak su :) Başka bir posta yazmıştım kopyaladım sizin için 😬