emirtimr1 hayalim35 ya işte her gün özel gün diye düşünüp içinden gelince aldığı hediyeler daha kıymetli ama ne bilim anam bi alasım geldi hamilelik hormonundan sanırım😂😂
hayalim35 emirtimr1 sen al kuzum daha yenisin 😆😆 bana kalsa hep alırım ama dizginliyorum kendimi eşim sürpriz yapan hediye alan biri değil yani hiç kimseye yapmıyor sevmiyor da hediye almıyorsan hediye beklemiceksin sende öyle değil mi 😂
gulsah_dnz6549 emirtimr1 her gittiğimiz de popişi görüyoruz eşim bebeği görmek için can atıyor bnce en güzel hediye bu olur😂😂 İstanbul’dan Mersin’e gelin geldim buraları pek bilmiyorum kaybolmakta istemiyorum 😂😂
emirtimr1 Damla92 ya çok şık gerçekten eşim çok çiçek insanı değil saksı da seviyor birkaç defa ofisine yollamıştım ama fikir için teşekkür ederim 🥹😂💜
emirtimr1 Damla92 bunu biliyorum bebiş doğduktan sonra bebeğime hediye olarak düşünüyorum bunu muhteşem birşey bu yaa😳🤷🏽♀️
Arenn1 emirtimr1 cüzdan saat seti,veya ikinize aynı saatten alabilirsiniz.Bileklik severse o da olabilir.Biraz romantikse anı defteri yapabilirsiniz (benimki değil o yüzden yapmadım😂) normal gömlek kemer felan klasik şeyler işte bunları da düşünün
emirtimr1 gulsah_dnz6549 askım o zaman inşallah babaya bir gülümser bu sefer baba ömür billah unutmaz 14 şubatta gördüm seni der😂😂💜
Asure123 emirtimr1 biz sevgililer günü kutlamıyoruz ama eşimin doğum günü 15 Şubat olduğu için gene hediye almış oluyorum😅 erkeğe hediye almak çok zor. Şimdi hamile olduğum için baba-oğul kıyafet kombini gördüm hoşuma gitti ondan aldım😁 baba tişörtü ve bebek zıbını takımı😅
emirtimr1 Asure123 ya evet bu güzel de bizim cinsiyette belli değil😂 ama doğum gününde öğreniriz büyük ihtimalle mantıklı geldi
asya- bebisliozlem bende zor bulmuştum outlette bulur bulmaz aldım 3 aylık vardı aldım 😂😂 anlayabiliyorum seni
bebisliozlem asya- ay bende öyle buldum kuzum hatta tek bir taneydi bende 3 aylık olanı aldım 🤭 hayalim anneler gününde,babalar gününde de giydirmek 😁
Emine0619 emirtimr1 trendyolda bebek zıbını var bu seneki sevgililer günü hediyen benim babacığım diye ben ondan sipariş verdim kalpli kutuya koyacağım