tiniminianne Hazalaskin Asya, Asyana büyükannemin adı olduğu için seçenekler arasına girdi ama Alâ dan vazgeçemediğim için Asyana değil de Asya Alâ mı olsa diye düşündük 🥰
amayinedeiyiilerledim tiniminianne Asya Alâ da çok a var. Buda inatçı dediğim dedik ve aşırı konuşkan bir yapıya sahip olmasına sebep olabilir 😁
tiniminianne amayinedeiyiilerledim bizim eve ben yatiyorum inat ve dediğim dediklik konusunda sanırım bu yorum beni vazgeçirir 😅😅
-Buse35 tiniminianne çok güzel isim allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bende 2 isim düşünüyorum 1ini babası birini ben 🌼🌼🤍
Kahvemsi-05 tiniminianne kaç haftalıkken öğrendiniz acaba, cinsiyeti ?😊 Bu Arada Zeynep Zümra’da uyumlu🐣
tiniminianne Kahvemsi-05 12 de erkeğe benziyor dedi 13 te kız dedi 16 da farklı bir Dr kız dedi. Emin misiniz dedim evet kız dedi 😅
Kahvemsi-05 tiniminianne biz daha öğrenemedik 18 haftalık olacağız 27sine kontrol var 20 haftalık olduğumuz güne denk geliyor umarım öğrenirim 🙏🏻
Almirolie tiniminianne sadece Zeynep daha hoş bence ala çok saçma geliyor yada Zeynep Asya yada sadece Asya
tiniminianne Almirolie Ben çift isim seviyorum galiba Kendi ismimde çift. Teşekkür ederim yorumun için 💗