MMercimekk zey-nep11 benim sağda idi max 5 saniye süren iğne batması gibi bir his adet sancısı gibi değil daha kısa ve Bi noktada olan ağrı
Kubhar-21 zey-nep11 bende ilk sol kasıkta batma şeklinde olan ağrıdan anlamıştım belirtilerin var inşallah güzel haberler alırsın canim 🙏🏻😘
-Buse35 zey-nep11 benim bir komşum kasığını elle eline sertlik geliyorsa hamilesin ama seni ümitlendirmiyim kan ver demişti üstüne test yaptım birde kirpiklerin çifleşiyormuş ona dikkatli bak
-Buse35 Ayselcnt b2nim aralıklı bir sağ bir sol oluyordu sol daha baskın ve şiddetli olduğu için dpktora birtek sol kasığımı söyledim kısacası kasıklarım da dedim
5959lap zey-nep11 benım öyleydi adetime vardır idrar testı yaptım çıktı inanamadım kan verdim ordada pozitif çıktı eğer usıymedıysenız kan testi verın bazen üstü acık uyuyup agrı yapiyor en iyisi test yap
momguzide zey-nep11 ben de öğrenmeden önce aynen öyle hissetmiştim canım. Bir dolgunluk hissi.. 2-3 gün sonra geçti hamileymişim
zey-nep11 momguzide bnde bugun gecti işte anlamıyorum adetede bugunu saymazsak 7 gun kaldı bakalm inş vardır