snowglobe rahime_ali-26 dalin kullanıyoruö ben ilk hamileliğimde de sadece dalin kullandım hiç çatlak yok belimde iki çizik var sadece
curlysister rahime_ali-26 Bio oil kullanıyorum her akşam yatmadan mutlaka 3. Aydan sonra kullanın ne kadar erken o kadar iyi. Ve rossmannın isana markasında üreli bir krem var o da çok iyi geliyor
yeschef-13 rahime_ali-26 Kesinliklee lierac 4. Haftamdam beri kullanıyorum şuan 22+5 sabah uyanınca gece yeterken bide gün içinde bir kere
Halenralpak Ne surersen sur onemli olan kasimamak ilk gebeligimde surmedigim sey kalmadi aylarca hep surdum masaj yaptim sabah aksam son 2 haftada saldim artik kasintilarim artmisti kasidigim icin son iki haftada catlamayan yerim kalmadi
Nuraslanklc rahime_ali-26 ilerleyen zamanda o kuruluk çatlamaya sebep olacak o yüzden erken haftalarda kullanmaya başlamak daha etkili
yeschef-13 rahime_ali-26 tabi hepimizin bütçesi farklı Amazon sitesinde bazen indirimler oluyor 💐🧿🤷🏻♀️
Hulo2105 rahime_ali-26 benim de 1 haftadır karnımın sağ tarafı pul pul kuru ve yanarak kaşınıyor. Bil oil ve dalin bebe yağı sürüyorum. Kaşımıyorum ama çatlamaz umarım 😢
Tontikinannesi_ Kizlar catlayacak oldu mu her türlü çatlıyor bu biraz yapıyla da alakalı bence tabi nemli tutmakta fayda var benim 35 haftaya kadar tek bir catlagim yoktu iki üç tane oluştu bir günde inşallah ilerlemez
Hulo2105 Tontikinannesi_ bence de benim derim zaten kuruydu. Hep yağ sürerim ama maalesef çatlıycam sanırım. Daha 12 haftadayım çok erken başladı💔
persefoni lierac kullandım 5-6 kutu bitirdim memnun kaldım dediğiniz gibi pahalı daha uygun olarak hindistan cevizi yağı ve kakao yağını da deneyebilirsiniz