Nurahmet Merhaba arkadaşlar 16+1 günlük hamileyim özel sektör de çalışıyorum 32 haftada rapor alcam ve raporum bitince işe dönmeyeceğim çünkü bebeğe bakanım yok doğum parası almak için neler yapmam gerek ? Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inş 🌷🌹🌼🤗♥
HalisEbruoban Nurahmet bende cocugumu kendım buyutmek istiyorum ve calısmıcam siz 32 haftaya kadar calısırsaniz 16 hafta dogum ücretı alıyosunuz dogumdan önce 8 hafta dogumdan sonra 8 hafta rapor verıyo doktor bunun ücretınıde dogumdan sonra calıssanızda calısmasanızda alıyorsunun gecen yıl aylık 1100 liraymis bu sen 1376 diye biliyorum 4 ay alıyosunuz raporunuz bittikten sonrada iş yerine cıkısınızı verıyorsunuz
HalisEbruoban Nurahmet ben yeni aradım 170 dende bilgi alabilirsiniz net brüt maasınızın 3 /2 sini alıyomusuz beni asgarıden yattıgı için 1300 falan gelıyo canım bende ozel sektorde calısıyorum sartlar bu ben su anda 35 haftalık hamıleyım paranız ziraat bankasında hesabınız varsa oraya yatıyo yoksa ptt ye yatıyo canım
HalisEbruoban HalisEbruoban işverene baglı ya hepsini dogumdan sonra alıyosunuz yada dogumdan once yarısını alıyosunuz dogumdan sonra yarısını iş vereminizle cıkmadan konusun eger ihtıyacınız varsa ıkı parca olarak alıyosun yoksa toplu alıyosun işverene kalmış bişey canı m
Nurahmet HalisEbruoban Anladım canım bende asgari ücret üzerinden gözüküyorum. çok teşekkürler sağlıkla kucağımıza alırız inş