Enesinn_annesiii Elfthh banada öyle soylendi ama vajinal muayene yapılmıyor 2. Defa gidişim normal muayene yapıldı
Eda3838 Elfthh canım benm ultrasonda şüphe olunca vajinal kontrol yapıldı çok şükür kısalık yok bende ama. Vajinadan en doğru ölçüm yapılıyor
aysah1525 Elfthh Karın ultrasonda şüphelenip vajinal ultrason ile ölçüm yapıldı. Hiçbir belirtim ağrı sızım yoktu bu kısalıkta daha önce yaşanan gebelik kaybına da bakıyorlar benim ilk gebeliğim ama yine de serklaj oldum
Drygrrs Elfthh hayir normal de bakıyorlar, bu sefer normal bakti bi daha ki sefere vajinal bakacakmis
Drygrrs Bi çok yerde okudum kıpırdama yat gibi bisey demedi bana öğretmenim bide gidiyorum okula bakalım sonumuz ne olacak .. evde hiç bi iş yapmıyorum bi bulaşık makinesini boşaltırim doldururum hepsi o
aysah1525 Drygrrs Evet bana da sürekli olarak yatak istirahati verdiler Sadece tuvalete gitmek için kalkıyorum
aysah1525 Elfthh Haftaya girdim Çarşamba günü kontrolümüz var. Gün içinde uyuyamadığım için mümkün olduğunca geç uyanmaya çalışıyorum Bol bol kitap okumayı tercih ediyorum En güzel öyle geçiyor vaktim 😊
Arzuanne Bende 30. Haftada ağrı vardı gittim bebek aşağı inmiş kısalık varmış dedi karından baktı ben hiç bir kontrolde vajinalden baktırmadım şuan 38. Hafta bebiş hâlâ gelmedi