pilateslover Deletedmon_98 kan vermek istemiyorum o yüzden bu kadar da sabırsızım iş yeri özel sağlık sigortası durumları yüzünden hamile olsam bile hemen veremeyeceğim kan
B1cnm silik cizgiye güvenmiyorum artık burda o kadar gördük ki kan veriyor negatif neden böyle oluyor anlamış değilim
pilateslover Gul2769__ ya komik oldu di mi acil gebe kalmam lazım diyince😂 iş yerimle ilgili bir durum var diyim
Momofelisa pilateslover yarın sabah tekrar yapın koyulaşma olursa pozitif demektir. Bende bir seferinde böyle bir testle karşılaştım sabaha yaptığımda silik çizgi de kalmamıştı iğne etkisi olduğunu anladım.
Gul2769__ pilateslover evet valla biraz güldüm 😂dedim acep neden acil hamile kalması gerekiyo ki hakkında hayırlısı olsun ama testinde çizgiyi gördüm ya sen tekrarla testi 🤭evde hatta test varsa yarın yine yap sabah
Sadeceanne2 Mesen foruma girince sol üst köşede resim yükle var oraya tıkla çıkan yere resim yükle de dosya dan yada resimi çekip taratıyorsun link veriyor kopyala diyorsun gelip bu pos un altına basılı. Tut yapıştır de yüklendi 😊
pilateslover Bir_nazenin01 kan veremicm bir süre aslında o yüzden sabırsızım. Özel sağlık sigortasıyla ilgili işlemler vs
Tklc pilateslover evet canım büyük ihtimalle hamilesindir burda 12. Gün negatif çıkıp 13 de pozitife dönen arkadaşları gördüm
pilateslover pilateslover tekrar test yaptım bugün sabah ilk idrarl burada daha belirgin ama hala iğne etkisi olabilir iki gün sonra tekrarlayacağım o zaman anlaşılır artık diye düşünüyorum
Gul2769__ pilateslover ignee etkisi olsaydı diğer testten daha silik çıkardı bugün ama netleşmiş muhtemelen hamilesin 🌸sen test varsa evde tekrarla
pilateslover Mehmetabay0990 bilemiyorum ya dünkünü akşm yaptım bugüngünü ilk idrarla, ondan koyu çıkmıştır belki hala beklemedeyim. Birkaç gün sonra tekrar edeceğim artık