Kubra001111 Deletedmon_98 murat mermerkaya çok iyi doktor eşimde baslangici vardı doğal kur ve ilaçla çok şükür geçti değerleri düzeldi varikosel e bağlı değerler düşüyor zaten , çok şükür şimdi doğal yolla olmasını bekliyoruz bence sonuçlarınızı mutlaka o doktora atin
Kubra001111 Deletedmon_98 birde bu ameliyat dikkatli yapılmazsa tekrarlama ihtimali oluyormuş onun için doktor seçimi de çok önemli Kubra001111
Deletedmon_98 Kubra001111 aa hemen yazayım bir ama kaç doktora gittiyse ameliyat dendiği için gün aldık bile yinede atayım ameliyattan sonra değerleri yükselsin hemen inşallah
Deletedmon_98 Kubra001111 Allah korusun inşallah doktorumuz merhametli işini iyisiyle yapan bilinçli biridir rabbim sizede en yakın zamanda sağlıcakla bebiş nasip etsin ❤️❤️
Kubra001111 Deletedmon_98 WhatsApp dan yazabilirsiniz numarası var biz çok memnun kaldık onun için aşılama bile gerekse o doktoru tercih ederim kendi bize dedi acele etmeyin biraz kafanızı dağıtın çocuk düşüncesiyle ilişki olmasın o olur Allah’ın izniyl3 dedi
Kubra001111 Deletedmon_98 biz çok memnun kaldık Allah razı olsun o doktordan karşılama bile gerekiyorsan ona yaptırırız ama doğal yolla olur bekleyin acele etmeyin Allah’ın izniyle olur dedi
Deletedmon_98 Kubra001111 haklı yani aslında ama maalesef stres yaşam tarzı haline geldi :/ Gaziantep’te mi oturuyorsunuz
Esrackc Deletedmon_98 kestane balı ve arı poleni. Bize doktor önerdi siz de doktorunuza danışın her hastaya her ürün iyi gelmeyebilir
Deletedmon_98 Esrackc arı polenini bizede önerdiler ameliyattan sonra , kestane balını ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba faydasını gördünüz mü ☺️
Esrackc Deletedmon_98 varikosel var sanırım, benim de eşim ameliyat oldu aynı sebepten 4 ay sonra hamile kaldım. Bence bal ve polenin de katkısı vardı düzenli kullandı gerçekten.
Deletedmon_98 Esrackc evet varikoseli var hızlı sperm sayısı da 0 , maşallah ne güzel inşallah darısı bana olsun bende arı polenini de alayım bal la ikisini teşekkür ederim soralım tabiki öncesinde , ameliyattan ne kadar süre sonra ilişki önerildi size