Gulyldrm_44 Elfthh İlgi bazen azalıyor da ufak tefek heyecanlar yaşamınca tazeleniyor çok şükür. Benimki ilgisiz davranırsa ben daha fazla ilgi gösterip birdenbire kesiyorum. Sonra derdine o düşüyor😂😂😈
momguzide Elfthh ben de gayet gerginim. Sebebi de bulantılar, ağrılar, doğum kaygıları, ilk çocuğuma yetememe vs vs. Hiç öyle prensesler gibi mutlu bir hamile olamıcam sanırım:))
Ecrnsuos Elfthh Walla canm bende oyleyim qma geciyor bgun piskoljik daha iyiyim bir gunubir gunume tutmuyor bugunlerde gececek umud ediyorum seninde ayni sekilde canım bugünlerin geçici olduğunu düşün son 1haftam sende sağlıkla al kucagina insallah
Elfthh Ecrnsuos bı gün bı gunjmu tutmuyor canim aynen ay senin az kalmış sagliklica al canım inşallah 🥰
Boncukk123 Elfthh bana da oluyor canım doktor muayene ettıgınde de bsey yok demesine rağmen hep oluyordu artık bu zamanlarda normal diye düşünüyorum doğuma kadar devam eder sanırım
LamiyaCetinkaya Elfthh 2. kez anne oluyorum, bel kalça ağrısı dışında öyle zorlu gebelikler yaşamamama rağmen hamileliğin nesinin tadı çıkarılır bilmiyorum. Bebek doğduktan sonrası güzel asıl 🤷
Zeyyno_ Elfthh Benmki stres öfke felan değilde kendimi hep bı rahatsız hissediyorum yani bilmiyorum halsizlik felan oluyor hep bazen midem çok bulanıyor vs öyle
Elfthh Zeyyno_ onlar çok nromal ama ben bı hastalandım bı ay sonra daha beter pskljmi etkieldi sanırım gucsuuzm🥹
FyA Elfthh ay bende aynı öleyim ama bu benim genel halim zaten hamilelik diye değil en çokda ailemle kavga ederim hatta biraz önce ettik
Ecrnsuos Elfthh Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin insallah Allah birsure sonra o anı düşünmekten stres kalmayacak şu haftalarda sadece doğuma odaklandım artık
Zeyyno_ Elfthh Hamilelik kolay değil ya ruh hali olarak vücut olarak vs baya değişim olduğu için insanın psikolojisini de etkiliyor ister istemez sen en iyisi her ayın tadını çıkar akışına bırak zamaniyla vaktiyle sağlıkla gelsinler İnşallah gerisi hallolur inşallah 🙏
Burcugokhan006 Elfthh yasamaz olur mu hamilelik bence en duygu degisimi oldugu zaman inan bendeoleyim