ozkangulkilic Reina hurma rahim kanallarini uyarıyor diye duymuştum ama kuru kayısı incir vs çok tüketiyorum 🙏🏻
Oztrksadiye Ben günde 2 tane içiyorum yatmadan önce ve kahvaltıdan 2 saat sonra öncesinde ve sonrasında en az 1 saat süt ve süt ürünü çay türü şeyler içilmemeli portakalla beraber iç emilimi kuvvetli oluyo
busraozkan33 ozkangulkilic ben kullanıyorum ama bu ilaçtan olduğunu sanmıyorum icmedigim zamanlarda oluyor çünkü
Hazall23 ozkangulkilic ben başlarda tok karnına kullanıyordum ama beni çok kötü etkiledi. Karın ağrısı ishal mide bulantısı olunca tok karnına almaya başladım. Doktor sorun olmadığını söyledi
Sankus ozkangulkilic 12 haftamdan beri kullanıyorum 34 haftalık oldum şimdiye kadar hiçbir yan etkisini görmedim sabahları aç karnına kullanıyorum aç karnına daha etkili oluyo
Aysegul1805 ozkangulkilic demir ilaçları tok karna alınırsa kabız aç karna alınırsa ishal yapar. Kahvaltıdan bi saat kadar önce tüketebilirsiniz
_Hulya7106 ozkangulkilic benımde basurum var kabız da oluyorum hemde kanlı savaşıyorum resmen kaç post açtım haddi hesabı yok ama yazılanlar sadece yedıklerıne dikkat et oldu çözüm bulamadım kabız olduğum için de kanama yaşıyorum mutlaka bi kaç hafta gecıyor sonra ıkınmasam da o kanama mutlaka oluyor ve uzun sürüyor böyle böyle geldım 32. Haftaya gireceğim mecbur içiyorum ne olursa 🥹🥹🥹🥹
ozkangulkilic _Hulya7106 off vallahi benimde öyle dün genel cerraha gittim şişliği uyusturup boşalttı bı süreliğine rahatladım tabi ama ilerleyen haftalarda geri artar mı bilmiyorum :( sürekli lifli beslenip su iciyorum
Derinnmom ozkangulkilic aylardır kullanıyorum sabah aç karnına, bende kabızlık yapıyor doktoruma söyledi o da bütün demir ilaçları kabızlık yapar mecbur kullanacaksın dedi
Buby ozkangulkilic kuru kayısıları bir bardak su içine koy 3 veya 4 adet 1 saat su içinde kalsın kahvaltı yapmadan önce kuru kayısıları yiyip bir bardak su iç 10 15 dk sonra kahvaltını yap sindirimin daha rahat olur kayısı kompostosu yapabilirsin bunlar zararı olan şeyler değil ama yinede her yiyecekte oldugu gibi dikkatli olmak gerekir
Lorinnn ozkangulkilic bende kullanıyorum kabızlık yapıyor ama yanında magnezyum kullandım kabızlık geçti magosit benim kullandığım iyi geldi