MF0127 Kızlar 33. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı. Şuan 37+6 oldum şimdide doguramıyorum. Bütün doğum belirtilerimde gitti bebek aşağıda ama doğum belirtim yok sancilarimda kaçtı gitti yarın 38 oluyoruz. Var mı benim gibi olan ? 😅😅😅
Edus35 MF0127 peki yattınız mı acaba hiç isthrt 30+6 da bana denildi risk 33+0 olduk yatıyorum hala 1 cm açıklıkla bunalıma girdim yaa
Eddaa57 MF0127 34 haftada erken doğum riski dediler ciğer geliştirici yaptılar 38+1 oldum hala tık yok 😂arada bir sancı yokluyo gidiyo bekliyorum artık gelsin diye 🥲
Gamzenakit MF0127 bende 31. Haftadayım doktorum erken doğum olabilir bol bol dinlen dedi sizin haftanıza gelmişssinz artık 🥰🥰
MF0127 sseda0 Ay valla bende bir yandan seviniyorum bir yandan ağrılarım var ama sancı gidince bir panikledim. 40. Haftaya kadar flan doguramazsam diye korku sardı 😅 zaten her gün doguruyorum rüyalarımda artık 😅😅
MF0127 sseda0 ayy kız valla Allah korusun o kadar bekletmesin birde normal istiyoruz valla o haftaya kalırsa tosuncuk olur doguramam da 😅😅
MF0127 mombarbie_ yaa yaşasın tek değilim. 😅😅 Geçen hafta açıklığa bakmak istedi doktor ben istemedim ama bu hafta sanırım baktiricam çünkü alttan ağrım var ama kesinlikle sancı yok kızımda çok sancım oluyordu. 37+6 da doğdu kızım bugün 37+6 olduk kızımı geçti bu oğlan erkenci kuş derken 😅😅
Neva_ela- 28 haftamdan bu yana erken doğum riskim vardı benimde şimdi 37+6 haftalik olduk gelen giden yok 😂
MF0127 Edus35 evet canım 33 den 37 ye kadar yattım 37 den sonra yavaş yavaş kalktım artık şuan 38+1 oldum dün doktor bugün yarın gelir dedi. Muhtemelen yatmasam gercekten 35-36 da dogarmis iki cm açıklık oluşmuş benimde.
G030622 Edus35 beni 2 hafta önce 1cm acıklıgım oldugu icin hemen riskli gebe servisine aldılar. Simdi 37+1 deyim hala dogurmadım. Sizinle aynı duyguları yasamıstım ama bosunaymıs. Hic korkmayın bunalıma da girmeyin. İstirahat edin. Fazla ayakta kalmayın. Kendinize ve bebeginize pozitif düsünceler asılayın.
MF0127 Edus35 kardeşim geldi yemek temizlik o ilgilendi 2 buçuk yaşında kızım var ona baktı ben sadece yattım canım
MF0127 Eddaa57 ya aslında sağlam yokluyor beni iki gündür doktor alttan muayene etti 2 cm açıklık var çokta beklemez her an hazırlıklı ol dedi çatimda iyi ağrı var yürüyüşe başladım hurma ve hergun ılık duş alıyorum artık sanırım yakında kavuşacağız bizde 🥲
Eddaa57 MF0127 ay hadi hayırlısı inşallah çok güzel geçer doğumun 🌸🙏valla bende yarın gidicem bakalım çatı muayenesi falan yapcak mi bilmiyorum ama kısmet 🥲
MF0127 mombarbie_ yaa çatı kısmında ağrı var ama sancı yok ben bir şey anlamadım kızımda sürekli kesik kesik sancı çekiyordum hafiften bunda oda yok çok farklı oldu bu kestiremiyorum onun için bende nasıl ilerletecegiz bu açıklık durumunu 🥲😅