Silaybooo123 Arkadaşlar bugün doktorumla konuşurken bana ❗️ (Agri, kanama ve su gelisi olmadigi surece ek bir yasak yok efenim)❗️ bu şekilde söyledi ünlemlerin arasında yazan şeyi ama ne demek istediğini anlamayamadım ne demek istemiş
2bebek1 Silaybooo123 ilişki yasağından bahsetmiş bence bunlar olmadığı sürece ilişkide sakınca yok demek istemiş
amayinedeiyiilerledim Silaybooo123 sizde ağrı, kanama, su gelmesi var mı şu an.? Yoksa dikkat ederek ilişkiye girebileceğinizi söylemiş. Bu sayılanlar varsa hala yasak demektir. Bi de kanama alanı, rahim ağzı açıklığı olduğunda yasak konuluyor
Silaybooo123 Bbuse12 evet birliktelik yasağımız vardı o dedikleri olmadığı sürece birliktelikte sorun yok mu demek istemiş
Eyluleyluleylul Silaybooo123 hahaa çok tatlısınız evet yasaklar kalktı ama bunlar olursa yapmayın demek istemiş 🤭
Silaybooo123 amayinedeiyiilerledim benim kese arkası kanama alanı vardı ufak leke tarzı demişti doktor ama şimdi de yasak yok diynce anlamadım
Silaybooo123 Eslem2112 ben öyle aramam hatta istemiyorum da çünkü Rabbim tekrarını yaşatmasın ilk gebeliğim kimyasal ile sonuçlandı korkuyorum hala
MelteM2cck Silaybooo123 ek yasak yok derken. İlişki, yürüyüş, kendini yormak(temizlik) gibi şeylerden bahsetmiş. Çünkü agri kanama vs olduğu zaman en basiti yürüyüş bile önermiyor doktorlar
Silaybooo123 MelteM2cck zaten eşim askeri personel olduğu için ailemle kalıyorum gün boyu yatıyorum söylemesi ayıp😂
Silaybooo123 amayinedeiyiilerledim valla doktorum çok iyi ama varken de 1-2 kere söyledi en son gittiğimde de var ya da yok gibi bişey demedi
Silaybooo123 MF0127 sanırım bende biraz anlamakta zorlandım ama hepiniz sağolun anladım sayenizde teşekkür ederim
MelteM2cck Silaybooo123 ohh valla keyif sizin maşallah hep böyle güzel ilerler inşallah hamileliginiz doğumunuz🙏😍 Benim ilk hamileligim hep keyif geçmişti. Ama bu 2.beni canımdan bezdiriyor