Minnakbiri 3 şubat 48 5 şubat 151 9 şubat 596 çıktı iyi mi sizce kanamam da oluyor çok az emin olamadım
Bus0672 Minnakbiri değeriniz gayet iyi artış en az 2 günde bir %60 artması gerekiyor sizin 2 günde hemen hemen iki kat olmuş kanamanız ile ilgili dr göründünüz mü ilaç vs başladınız mı
momofmychildren Minnakbiri kanama olması sağlıklı bir durum değil devam ederse değeriniz düşebilir doktora danıştiniz mi kimyasal gebelik olabilir
Minnakbiri Bus0672 iğne yapmışlardı progesteron değerim ve beta artışın iyi demişti doktor perşembe falan kese görünür mü acaba gitsem
Minnakbiri momofmychildren görüştüm progestan iğne yaptılar 3 gün kesildi sonra yine geldi peçeteye kese falan görünmediği için bakamadı.Evde de progestan var kullan dedi akşam kullanmıştım ama iğne kadar işe yaramadı
momofmychildren Minnakbiri eğer kanama devam ediyorsa beta baktırın düşüşe geçmiş olabilir kese görünmeyip kanama devam ederse kimyasal gebelik oluyor 🥴
Minnakbiri momofmychildren kanama dexiğim çamaşırıma bile geçmiyor peçeteye silince geliyo 2 günde bir falan ama tekrar bakarım
Minnakbiri Bus0672 onu da hesaplayınca perşembe cumaya ancak görünüyor o zaman gideyim kese görünene kadar hep diken üstünde olacağım sanırım