Sznsmsktrk Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, medipol de doğum ucretleri ne kadardi acaba
minibebisim Sznsmsktrk benim özel sağlık sigortam var o yüzden net hatırlamıyorum ama normal 18 sezeryan 35 gibi bişeydi sanırım
Byzlnz minibebisim sağlıkla büyüsün bebişiniz . bende Medipol de yaptım 2 ay önce doğumumu fakat hemşirelerim iyi değildi 😢şansa sanırım özel olması birşeyi değiştirmiyor
Zeynomsu minibebisim ben doğurmadım ama bir arkadaşım bebeği aşırı gazlıymış, biogaia diye bir damla kullanmış baya methetti. Bu arads çok özendim ya bize de böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah
minibebisim Zeynomsu sap simplex gaz damlası aldım ben de, şimdilik günde 2 kere veriyorum. 1.ay kontrolümüzde doktor ne derse öyle ilerliycez 🥰
Sinemm13 minibebisim kaçıncı haftada iliskiye girmeye başladınız bilgi verir misiniz kaçıncı haftada başlamak lazim
Pelinpelin minibebisim maşallah hem size hem yavrunuza 😇korunmasız ilişki kaçıncı haftadan itibaren oldu acaba , 37+0 ız biz bugün artık hurma ve ananasa başlamalı mıyım
N777 Kusumoldu benim yarın belli olacak, yarın çatı muayenesi yapıp söylecekmiş bakalım hangisi olacak heyecanlıyım 🙏🏻😍
minibebisim 2512tugbaclk hiçbi problem yaşamadım şu ana kadar, ilişki esnasında anlayabilirim sanırım 🫠
minibebisim yenianne57 muhtemelen bebek döndüğü için ağrınız olmuştur doktoru dinleyin derim ben 🥰 gebelik boyunca korunmasız ilişki yaşamadık biz sadece doktor önerdiği zaman korunmadık
yenianne57 minibebisim doktora gittim ama ilişki konusunda bişe demedi ben kendim korktum tekrar sancım kasılmam olur die
minibebisim gula_09 doktorun dokunmalarını hissettim ama korkunç bişey değil çünkü zaten uyuşturuyolar 🤭