cihangirgozde Ocak ayında şifada doğum yaptım. Murat hoca takip ediyordu. Tansiyonla alakalı ciddi bir sorunum vardı Murat hoca ve Barış hoca inanılmaz ilgilendiler. Dışarıda görseler bile tansiyonum hakkında sordular, fikir verdiler. İş yerim rapora sorun çıkardı Barış hoca da Murat hoca da ikisi de akşam 5te çıkmalarına rağmen kendileri SGK yı arayıp işimi halletmeye çalıştı 7de çıktılar hastaneden. Murat hoca çok sakin biri ben aşırı evhamla defalarca gittim yanına hemen beni yatıştırıp sakinleştirip gereğini yaptı. Uzun uzun sohbet etmeyi çok sever, uzun uzun bilgilendirir ve çok ilgili bir doktor Murat hoca. Barış hocanın hastası olmadığım halde Murat hocayla beraber doğumuma girdi. İkisi de aşırı normal doğum yanlısı sezeryanı ben seçtim 39+5 te artık bundan sonraki riskleri kabul etmiyorum sezeryan yapalım diye ısrarım üzerine yaptı. Eski ameliyathane hemşiresiyim, Murat hoca ameliyatta çok profesyonel, kilolu hamile kaldım enfeksiyon riski az olsun diye devlette yaptıkları sezeryan kesiğinin yarısı kadar kesi oluşturdu, göbek yağını hesaplayıp ona göre kesi yerini ayarladı. Ameliyat sonrasında da odamıza geldi yine çok ilgiliydi bebeği bile sevdi yarım saat. Ben iki doktoru da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.