Fener1608 An itibariyle Rabbime şükürler olsun 3. Trimester e girdik kızlar neler yaşayacağım sizin nasıl geçiyor yada nasıl geçti neler yapmam lazım doğum yaklaştı biraz heyecan biraz korku karışık duygular içerisindeyim Rabbim bütün hamileleri evlatlarına kolaylıkla sağlıkla kavuştursun isteyen dileyen herkese bu günleri görmeyi nasip etsin 🥰🤲
Gul1616 Fener1608 2 . Trimesteri arıyor gözlerimmmm 😅😅 36 haftadayız uykusuzluk ,bel sırt ağrısı , olduğun yerden kalkamama , nefes darlığı , arada mide yanması yaşıyorum . İnşallah seninki rahat geçer
rabisskocc Fener1608 valla 30+1 den sesleniyorum ağrılardan uyuyamıyorum aniden sertleşmeler girmeye başladı sanırım rahim kendini doğuma hazırlıyor evin içinde yürüyüş yapıp duruyorum bunalımlara girdim doymuyorum ama açta değilim :(
Hazal966 Fener1608 2. Trimester gerçekten hamileliğin altın dönemiymiş🤣 insan bir arıyor. 3. Trimesterla birlikte artan ağrılar mı dersiniz tuvalet sıklığı mı dersiniz tekmeler mi dersiniz hepsi var🤣🤣
ruveyda123 Trimestera kadar bir şikayetim yoktu ama son trimesterla birlikte yalancı kasılmalar, bel ağrısı, ağırlaşma, reflü ve mide yanması başladı yinede her halimize çok şükür ☺️
Fener1608 ruveyda123 Mide yanmam hamileliğimi öğrendiğim günden beri var maalesef yalancı kasılmalar nasıl oluyor peki ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum ☺️
Fener1608 Gul1616 😂😂 Amin mide yanması beni en çok etkileyen şey umudumu kestim artık doğuma kadar çekicem herhalde korkarım ki doğumdan sonra devam etmez inşallah 😊
Fener1608 rabisskocc Yaa ben de öyleyim aç değilim ama ağzım hiç boş durmuyor sonra da mide yanmasından duramıyorum 😏
Fener1608 Hazal966 😂😂 sık tuvalete çıkmak çok sıkıntı ya ara ara olmaya başladı çıkmıyorum tuvalet den bakıyorum yine gelmiş son aylar artık öyle böyle atlatıcaz inşallah 😂
ruveyda123 Fener1608 karnın sertleşip yumuşaması bebeğin bir yerde toplanması oluyor yalancı kasılma☺️
Fener1608 rabisskocc Benim de geçiriyor ama o anlık sonra yine başlıyor şükür birkaç gündür o kadar şiddetli değil