Armoisee Busbusd1 doktorum 37’den sonra günde 1 fincan içebilirsin demişti, her gün içiyorum 38+3 olduk ve sıfır doğum belirtisi 😊
Tatar59 Busbusd1 ben de haftaya 37 oluyorum doktora sorucam alıp hazırladım adacayimi da baslicam nasipse bir haftam daha geçsin. Hurmaya başladım bugün 36 bitirdik. Kolay olsun hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim 🤲 Egzersiz yürüyüş yapıyor musunuz
LamiyaCetinkaya Busbusd1 ben de 1 haftadır içiyorum, 38+0 oldum şuan. İçmeden önce de 2-3 cm açıklığım vardı, sonradan nişanım gelmeye başladı. Ben bunu açıklığa bağlıyorum, ama bu yakında doğurursam işe yarıyor demektir, çünkü ilk tavşanım 39+6da doğmuştu 😬
melikemstf Busbusd1 ben aktara gittim adaçayı almaya ama ahududu yaprağı çayının daha etkili olduğunu söyledi 2 gündür içiyorum bakalım 38+4üm
Busbusd1 Armoisee benim sancılarım oluyo arada ama dinlenince geçiyo bakalım bekliyoruz hayırlısıyla gelsin
Busbusd1 Tatar59 hamileliğimin başından beri yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum pilateste yapmaya başladım squat yapıyorum hurmada yemeye başladım geçen haftadan beri bakalım herşeyi yapıyoruz şimdi
Tatar59 Busbusd1 ben de yavaş yavaş başlıyorum bakalım inşallah hizlanırım. Herşey o kadar zor geliyor ki. Daha temizliğini bitiremedim.
Tatar59 Busbusd1 benim de annem geçen hafta cam falan sildi iki tane cam kaldı banyo mutfak kaldı. Yvaas yavaş yaparım zaten evde çocuk da olduğu için temiz kalmıyor. Doğuma kadra tekrar tekrar kirlenicek
Elifgokce Bana doktorum rahim yumuşaması için çörekotu yağı iç dedi hurma gibi etkisi varmış hergün bir kaşık dedi