petekceee Haftadayım az önce toz alırken koltuktan halıya düştüm ama sert değil kolumla kendimi korudum sancım ağrım yok ama çok korkuyorum birşey olmuş mudur ? Size sormak istedim normal de hiç pimpirikli evhamlı değilimdir ilk defa böyle birşey yaşadım vicdan azabı çekiyorum onu koruyamadım mı diye ? Düştüğüm yer 1 metre yok ama elimle kendimi korudum
_Hulya7106 petekceee çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun kanaman sancın ağrın yoksa stres yapma haraketlerini takıp et derim eğer için rahat etmeyecekse acile görün
3bebekannesiii petekceee acile görünmeni tavsıye ederim karnına darbe almamış olsan bile düşmeler de ilk 24 saat çok önemli plesenta da sorunlar olabılıyor hıc rıske atma derim
rabisskocc petekceee geçmiş olsun canım ağrın sancın yoksa korkma derim bebeğinin hareketlerini takip et aklnda kalmasın🥺❤️
marsuk34 petekceee geçmiş olsun haftasonuna girmeden doktorun ile iletişime girip doktoruna görünmeni tavsiye ederim benim içim rahat etmezdi. Acilde çok ilgilenmeyebilirler kendi doktorun daha çok önemser canım
petekceee @rabisskocc @_Hulya7106 3bebekannesiii Şuan normal hareketliliği yani tekmeliyor vs normal ağrım da yok afedersiniz lavaboya gittim kanama vs o da yok hemen uzandım zaten bıraktım işi gücü 🥹
3bebekannesiii petekceee riske atma derim canım korkutmak istemem ama bende düştüm iki gün önce dün kontrol için gittim darbeye baglı Plesenta da kanama oluşmuş bence git için rahat etsin
Epifizbezi petekceee ben bu olaylarda çok korkuyorum yinede ultrason için doktorunuza gidin birde böyle işleri erteleyelim biraz uzanamadığımız yerlerin tozunu almayalım