Elvn Sehir hastanesinde gebe okuluna gden var mi nasl yarari var mi bugn saglik ocagnda egitim vardi orda syledi doktor hanim bende gtmeyi dusunuyrm
Ozlemslk Elvn ben gittim kızlar çok memnun kaldım🙏🏻 Bebek emzirmeden tur gaz çıkarmaya kadar eğitim veriyorlar . Kadriye hoca çok tatlı bir kadın🙏🏻 Tavsiye ederim. Ayrıca arkadaşlarım oldu watsap grubumuz var hala görüşüyoruz 👍🏻Gayet eğlenceli geçti yani👍🏻
denizaysu Elvn Merhaba Elvn hanım geçmişe dönük yazılanları okuyordum da gebe okulundan bahsetmişssiniz kaç haftalık hamileyken gitmek gerekiyor acaba müsait bir anınızda yanıtlarsanız sevinirim:)
denizaysu Elvn merhaba ben de daha 6 haftalık hamileyim.Buraya yeni taşındık ben de Emel hanıma gidittim bir kaç kez memnun musunuz acaba söyleyecekleriniz benim için önemli.yardımcı olursanız sevinirim:)
Bulut74 Kızlar bende edremitteyim bi daha ki ay detaylı ultrason çekilecem. Burda yapmıyorlar Atatürk şehir hastanesine göderecek doktorum. Randevu almam gerekiyor mu. Bi de hangi doktora alayım önerir misiniz. Teşekkürler şimdiden 😌😊
Elvn Bulut74 canim burda sehr hastanesinde 1 tane detayli ultrason vr o yuzden secenk yok ertugrul bey ve randevusuz kabul etmyor bnde bgn aradim randewu icin yarin ara dedilr 11 ocaga vercekler geri gunler doluyms
Bulut74 Elvn benim 15 ocak ta burda doktorda kontrolüm var. 20 haftalık falan oluyorum. Geldiğinde ben sana git diye söyleyecem dedi. Buraya gitmeden bi kaç gün önceden randevuyu almaya çalışırım.
Elvn Bulut74 brz erkn al birde 21. Ve 22. Haftasnda bkiyorlr cnm hesapla 21. Haftana denk gtrerek randewnu al cnm
Bulut74 Elvn tamam canım teşekkür ederim. İlk kızımda yaptırdım ama geçmiş gün hatırlamıyorum. 182 den alınıyor değil mi?
Aysims Kızlaar tam derdim konu bende aradım ama tam anlamadım mhrs den perinatolojiye randevu vermiyor bende burhaniyedeyim burdan onay mı verdirmem lazım Elvn Bulut74