hepoyleolurzaten__ ikizlerimin birinin haftasi 9+3 diğerinin 9hafta ☺️ durumları gayet iyi 12 haftada gel cinsiyetlerini öğrenelim dedi sizde durumlar nedir ☺️
Elifttk hepoyleolurzaten__ 29 haftalık cıft yumurta ıkızlerı bnımkı ılk muayenede 6 +6 da kalp atışı ve keseyı gördüm perınatalojıye gıdıyorum bırı kız bırı erkek cınsıyetlerını 16 haftada tahmın ve 19 haftada kesın soledı nefes almakda zorlanıyorum gece uyuyamıyorum ne tarafa uyusam o tarafa toplanıyorlar 😀
hepoyleolurzaten__ Sihirlimom ☺️ bizimki 12 haftada öğreniriz dedi devlet hastanesi bide 😂 çok şaşırdım geç söylüyorlar normalde
hepoyleolurzaten__ Elifttk maşallah yolu yarılamissiniz perinatolojiye neden gidiyorsunuz bı sıkıntı yoktur inşallah ☺️
Elifttk hepoyleolurzaten__ ıkız olduğu ıcın gondermıstı ve ılk hamılelegımde tansıyondan dolayı erken doğum yapmıştım
hepoyleolurzaten__ zeliskya maşallah ☺️ bulantı kusma yada bel ağrınız varmı benim sadece arada bel ağrısı oluyo
Seldahilal hepoyleolurzaten__ evt göstermiyor her gittiğimizde sırtı dönük yada bağdaş kurup oturuyor oyuzden doktor emin olamıyor 😂😂😂😂
07sym07 9+1 bel ve kasık ağrım var iki gündür ayakta çok kaldığım için olabilir mi birde cinsiyet tam olarak ne zaman belli olur ikinci hamileliğim ilkinde düşük yaptım kürtaj la alındı inşallah bunda devam eder
hepoyleolurzaten__ 07sym07 inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız doktorum bana 12 haftada belli olur dedi ama kimisi kendini göstermiyor sanırım bel ağrısı bende de var normal diye düşünüyorum