Elf0241 Sessizlik-21 evet kesinlike hep duam bu yönde. Rabbim hayırlı zamanda versin biz bilemeyiz ne zaman hayırlı o bilir ancak. Teşekkür ederim mesajını için🤍
Elf0241 Sumruhazal canım doktor riskli olduğu için değilde hamile kalman zor olur bıraktırmazsan dedi prolaktin yüksek olduğu için. Amh değerimde düşük olunca ekstra zor şu an hamile kalmam. Ama sizin gibi emzirirken hamile kalan örnekleri çok okuduğum içimi rahatlattınız. Kısmet artık hayırlı zamanda gelsin bebeğim inşallah
Buseirgit Elf0241 ben büyük kızımı emzirirken hamile kaldım çok planlı değildi aslında ama rabbim nasip etti şimdi küçük kızım 2 yaşında 😊
elidaa Bennnn 😃😃 Sürpriz oldu 😃 Oğlum 13 aylık ti hamile oldgumu öğrendim 15 aylıkken sütten kesdim şimdi 18 aylık oğlum 6 aylık da hamileyim Rabbim verince veriyo yani emzirirken kalamazsin lafı boş yani 😃😃😃
ikincibebegimiistiyorum Elf0241 Ben de bu soruyu merak ediyordum. Benim kızım da 29 aylık ama hala emziriyorum, bu kışı da atlatıp öyle bırakmayı düşünüyorum çünkü anne sütü hastalıklardan çok iyi koruyor. Bu ay 2. Çocuk için ben de korunmayı bıraktım.
Elf0241 ikincibebegimiistiyorum canım bende tam 24 aylık olunca bırakmayı düşünüyorum nasipse. Çünkü kızım hiç bir şey yemiyor anne sütünden başka. Doktoruda yinede 2 yaşını bekle dedi. 2 aydır olmuyor bakalım bu ay olur inşallah. Emzirirken prolaktin hormonu gebe kalmayı zorlaştırıyormuş. Bir çok arkadaşımız bu şekilde hamile kalmış ama benim için zor sanırım.