Kubra2707 minibebisim Allah yardımcımız olsun canım sadece sabır diyorum bugünlerde geçer canları sağolsun🙂
Azra41 Melike_4949 kızım 15 aylık yeni yeni duzeldim gibi ama geçmedi 😆 sakın gece terlediginde cikartmamazlik yapma üstünü aman he tutulursun. .
Melike_4949 Azra41 demmekki boynum belim o yüzden tutuluyor 😅masallah Allah bağışlasın o kadar sürüyor mu ya
Melike_4949 Mommys20 dediğim gibi doğumda yükseldi ve sonrasında sürekli kontrol ettiler kendiliğinden düştü hamilelikte 2 3 kere 14 çıktı
Kubra2707 Melike_4949 bizde alıyoruz ama yeterince çıkaramadığı için gene sancıları oluyor her beslenme önceside gazını alın dedi ddoktor bize ama yok cikmiyorki çıksa bile durmuyorki ağlamaktan
Egemoms1303 Melike_4949 yaz günü bile terlemezdim doğru düzgün ve terim hiç kokmazdı.. Taaa ki 34 gün önceye kadar 😂 Allahım Yarabbim günün sadece belli saati aşırı terliyorum ve iğrenç kokuyorum kendimden tiksindim 🤧 tek çözümüm kocam gelmeden hoop duşa 😂😂
Melike_4949 Egemoms1303 benim de kokuyor terim canım ben bebişi bırakıp duşa giremiyorum eşim gelince giriyorum 😅 gece çok terliyorum ben şu gibi oluyorum 😅
Egemoms1303 Melike_4949 benim kayinvalidemler varda ondan 😂 yoksa hayatta yalnız kalmaz oğlan tuvalette bile mızlıyor 🤭