Kdjhjhhj Anneadayiisi ilk doğumumu orda yaptim çok memnhn kaldim nasip olursa bundada doğumu orda yapicam
Ayse321 Tuba6379 bende oraya gitmeye düşünuyorum da aradım pek net Bi bilgi alamadım çok iyi denk geldi gittiğiniz doktordan memnunmusunuz
Medineuyanik Ayse321 burcu hanım çok iyi bence canım yani şöyle soylim hastanede de en çok tercih edilen doktor kendisi her muayeneye gittiğimde burcu hoca hep dip dolu oluyor bekleyenleri felan oluyor ama diğer doktorlar daha sakin ilerliyor baya tercih ediliyor kendisi ve bende çok memnunum kendisinden 🙏🏻
Bebegim3444 yagmurrrra nornalde bir gece ama isteğe gore de iki gece oluyor. eger ki anne de tansiyon gbi hersey nornal ise bir gece. Bana kan takviyesi yapıldı gözetim altındaydım doğum yaptığımın ertesi gecesi ciktik. Aynı zamanda orda doğum yapacaksan süit oda seçmeni tavsiye ederim. Nornal odaları kucuk süit odaları icin misafir bölümü var. Anne tarafında buyuk. Orası icin ekstradan 750 tl ödeme yapılıyor
yagmurrrra Bebegim3444 aa çok iyi kesinlikle öyle yapıcam sadece 750 tl mi? Oda mı büyük yoksa ekstra oda mı veriyolar?
Bebegim3444 Anneadayiisi normal odaları biraz kucuk ben süit odada kaldım. Misafir bölümü falan var suan salgın döneminde en mantıklı seyi yapmışlar. Orası icin ekstradan 750 tl ödeme yaptım. Ama hemsireler olsun temizlik olsun ilgi alaka ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Nornalde takıntılı bir insanım biseyden kolay memnun kalmam ama epey memnun kaldım ordan.
Anneadayiisi Bebegim3444 çok sevindim böyle bir oda seçeneğinin olmasına inşallah yer olur o odada ne kadar önceden ayırabiliriz acaba odayı
Bebegim3444 yagmurrrra aynen bende cok sordum sadece 750 tl mi diye 😃 ve ben öğlen taburcu olucaktim nornalde geceye kadar kaldık ondan da ekstra bisey almadılar. Ve bir ton da test yapıldı. Aynı oda icinde. Soyle ilk odaya girdiğinde misafir yeri var ortada sürgülü uzun epey kapı var orayı geçince anne odası. İstersen orayı açık bırak ister kapat. Ama benden sana tavsiye misafir gelirse senin tarafına geçmesin. Ben salgın kaptım dikişli halimle 10 gun 39 derecelerde yandım. Oksurmekten aha diyordum dikişim gitti 😃
Betultsr Anneadayiisi ben de en son orda Ali Sunay a gittim doğum ücretlerini bilmiyorum ama Ali hocaya giden var mı acaba memnunlar mı? Çok üstten bakıyor gibime geldi içeri girmemle çıkmam bir oldu resmen anlamadım bişey.
Bebegim3444 Anneadayiisi nornalde bana iki hafta snrasina sezeryan gunu verildi ogun ayarladık ama oncesinden acil doğuma alındım sansima odalar bitmemişti. Eger sezeryan olucaksaniz gününüz belli oldugu gbi zaten anestezi uzmanı ile görüşmeden sizi hasta giriş birimine yönlendirecekler orda söyleyin adınızı yazıyorlar. Nornal doğum ise insallah bir oda boş olur da geçersiniz.
peri- Bende medilife de takipliyim Sanem arasa gidiyorum estetik bölümünde kendisi çok uzun sürüyor muanesi bu arada sezeryan 15 ama ilki ikinci 16 3cü 17 bin dediler bana benim günüm de belli olur olmaz süit odayı kiraladım 4 Mart inş
esah peri- merhabalar, hayırlı olsun. bende senem hocaya gidiyorum. suanda acil durumlarda hastaneye gelmiyormuş kendisi. sizin zamanınızda da öyle miydi bu durum. senem hocadan çok memnunum ama bu konu kafamı çok karıştırıyor acil bişey olursa başka doktoru isteyebiliyor muyum vs bilmiyorum
Mavi_ii Ben de Ahmet Akgün takipliyim. Yarın Allah nasip ederse doğum olacak. Bugün fiyatlandırma hakkında konuştuk. SGK li normal doğum 12 bin , sezeryan 15-16 dediler. Genellikle bir gece hastanede kalınıyormus ikinci gecede ekstradan 4 bin isteniyormuş.
esah Medineuyanik merhaba. bende medilife’a senem aras hocaya gidiyorum. kendisinden çok memnunum fakat acil durumlarda hastaneye gelmiyormuş artık. kendi doktorum dışında doktoru çağırabilir miyim biliyor musunuz