nazel123 Kızlar 3.46 çıktı değerim doktor üç hafta sonraki duruma göre ilaca başlayalım dedi kafam çok karışık sıkıntı olurmu acaba 😞 başta başlayalım dedi sonradan vazgeçti. Birde bu ilaca başlayınca doğum sonrasında da kullanmak gerekiyormu yine
Meryem4343 nazel123 benimde 3.89 çıktı ilaç başlattı aslında bu değer normal fakat gebelikte fazla kabul ediliyor maalesef ilk gebeliğimde de 9 ay boyunca ilaç kullandım bunda da aynı şekilde doğumdan sonra değerlerime bakıldı normal çıktı kestik ilacı bi sıkıntı olmuyor ilacı kullandığınız sürece ama başlatması lazımdı neden 3 hafta sonrasını bekliyor ki ?
Ferhan0758 nazel123 benimde yüksek çıktı hamileliğin ilk ayında yüksek çıktı şuan 35 haftadayim düzenli her ay dahiliye doktoru takibinde ilaç kullanıyorum kullanılmasının sıkıntı olduğunu söylediler yüksek tshdan cevremde düşük yapanlar oldu son aylarında benim şuan hiç yükselmiyor ama her ihtimale karşı hala devam ettiriyorlar
buketpoyraz nazel123 ben de ilk defa ikinci gebeliğimde çıktı ilaçlarını düzenli kullan değeri düşüyor korkulacak birsey yok 30. Haftadayım bu ay biraz yükselmiş normalde 3.50ydi simdi 4.50 olmuş ilaç dozu 50ydi simdi 75 mg başladım insallah doğumdan sonra geçer diye umut ediyorum
Sibel0330 nazel123 benimde son ayım yeni çıktı bendede endokrin bölümüne gönderdi dahiliye doktorum ilaç kullanıyorum doğuma kadar kullan dedi doğumdan sonra normale döner dedi üzülmeyin sizde ilaca başlanacaksa başlayın sonuçta herşey yavrularımız için 🤷🏻♀️
Cemiledag Benim 3.89 çıktı 1 aydır ilaç kullanıyorum 3.46 düştü normal değerim 1.86 mış gebelikte nüksetmiş çok korkulan bişey değil bence telaşa gerek yok