Scelikler Eş durumunda başka bi yerde yaşıyorum memlekete gidince kilo almışsin diyenlere ne diyebilrim hamile bu denilmez diye düşünmüyorlar hiç bide kırmak istemiyorum kimseyi ona göre güzel cevaplar olursa iyi olur
ikiprensannesi53 Scelikler etliyim butluyum kilomla mutluyum de 😅😅😅😅 o kilo dediğiniz benim canımın canı yavrum de
Scelikler ikiprensannesi53 Mutluyum zaten takmıyorum fazlaama böyle olumsuz cümlelere sinir oluyorum ağzının ortasina yapıştırasım geliyor onu denedim ama espiri niyeliginde ciddiye alınmıyorum 🙄
ikiprensannesi53 Scelikler hayatında mutsuz kişiler zaten sağını solunu üzmeye çalışır genelde çekemeyenler laf eder
Elif5329 Scelikler Hem hamileyim gayet normal 2 kişilik yiyorum hemde demekki kocam bana iyi bakmış elimi sıcak sudan soğuk suya sokmamis yedim içtim yattım gezdim diyebilirsiniz.
Scelikler ikiprensannesi53 aynen buna sebeb olan canım halam var her gördüğünde ya kilo almissin ya zayıflamışsın diyor özellikle onun için lazım bana bi kac cümle 😈
ikiprensannesi53 Scelikler ay laf sokmayı da hiç beceremem de benimle sürekli uğraşan kisi olsaydi senin hiç mi kusurların yokda gelmiş millette kusur arıyorsun derdim
Scelikler ikiprensannesi53 bende beceremem genelde duymamazliktan gelirim ama artık öyle yapmak istemiyorum
ikiprensannesi53 Scelikler bu milletin ağzı torba değil buzemiyoruz had bildirmezsek de tepemize çıkarlar ona sus buna sus
Melike_4949 Scelikler o zaman böyle birşey deme o zaman daha çok çatlarlar onlar seni kiricagina sen onları kır boşver canım 😅🥰