LamiyaCetinkaya 38+0 olduk, ikinci doğum olacak 😍 Şimdiye kadar 2 kere normal muayeneye, 1 kere de acile gittim ekip gayet uyumlu, güler yüzlü geldi bana. Ama sancı odalarını filan görmedim, genel olarak nasıl acaba, kaç kişilik odalar?
kubraytekinayan LamiyaCetinkaya bende 1 kere gittim 2 ciye randevu aldım bende çok beğendim arkadaşım orda doğum yaptı onun önerisiyle oraya başladım inşallah bizde memnun kalırız ☺️
Patito__ LamiyaCetinkaya seyrantepe ise hep stajyer dr bulmak mucize ama dogmlri orof yapiordur herlde onu sormak lazim o onemli detay
LamiyaCetinkaya kubraytekinayan İnşallah 🙏 arkadaşınız doğumunu ne zaman yapmış? Benim en merak ettiğim şey odalar kaç kişilik. Bazen tek kişilik olan hastanelerde ziyaretçi serbest oluyormuş veya eş alınıyormuş, o yüzden merak ediyorum 🥲
kubraytekinayan LamiyaCetinkaya daha henüz 40’ı çıkmadı yeni yaptı doğumunu ama okadar Ayrıntılı sormadım sorarım inşallah
Patito__ LamiyaCetinkaya odalar iki kisilik erkek refakatci kabul edilmiyor ziyaretci saatlerinde gidip geleblior birde cocuk istrmiorlr cocuktn gececek olan hastliklr icin
LamiyaCetinkaya kubraytekinayan Allah bağışlasın onun da evladını 🙏 sorarsanız yazar mısınız bana da😊
Baharozkan Bende 30+4 haftalık hamileyim . Kontrolüm orda yapılıyor doğumda orda olacak . Bende bilmiyorum nasıldır iyimidir. Tek sorun kontrollerde hep stajyer bakıyor daha doktoru görmedim
kubraytekinayan Baharozkan bende henüz bikere gittim banada stajer baktı ama memnun kaldım genelde bütün devletlerde öyle doktoru göremiyoruz mağlesef onlar napıyo bi bilgimiz yok😂
Patito__ _Tazeanne hastane tasindi canim seyrantepede var binasi yeni hastane birde cayirbasinda sariyerde ek binasi vr