Melisahmet Merhabalar, 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için dün kürtaj oldum. Doktor 3 ay sonra yeniden dondurulmuş transferin yapılabileceğini söyledi ama. 2 regli sonra mı oluyor 3 regli mi çok anlamadım. Sizin ne zaman olmuştu
Ebruyi Melisahmet hamilelik planlamadan önce kadın doğum doktoruna bir gidin kan idrar testi yaptırın rahiminizede doktor bakar onaylarsa denersiniz
Melisahmet Ebruyi bizim yine tüp bebek olacak. İkinci denememiz. Doktor 3 ay sonra demişti aslında ama ben 2 regli mi 3 regli mi geçmesi gerekiyor onu anlamamıştım. 2 regli sonra 2 buçuk ay falan oluyor tedaviye başlarsak 3. Ayda transfer olmuş oluyor ama 3 ay sonra dediği 3 reglide olabilir. İnsan sabırsızlanıyor sanırım biraz biran önce olsun istiyor
Ebruyi Melisahmet hiç acele etme hiç kendini kasma lütfen sürekli kafanda o olmasın daha çok kasarsan sıkarsan onu düşünürsen olmuyor buradada okudum çoğu kişinin strese bağlı sorunlar çıkıyor ne olur kendini rahatlar 2 regli bekle eğer doktor derse 3 3 beklersin allah ne zaman isterse o zaman olur sen kafanı hiç yorma allah kucağımıza almaya nasip etsin bende 1. Reglimi oldum bitti bugün 2. Yi bekleyeceğim doktor dediki düzenli gelip gelmemesi cok onemlı