SevvalG_13 Kızlar doktorum klomen verdi 5 günlük onu kullandım ama ilişkiye gir yada girme demedi ilacı kullanıp ilişkiye devam eden var mı bir problem olur mu
Irmm2816 SevvalG_13 ben femara kullandım bu ay ama eşim burda değildi ilişki olmamıştı doktor olsa iyi olurdu dedi
Sunaya SevvalG_13 ben kullanırken 2 gün araile ilişki oldu cnm sıkıntı olmaz daha iyi enkazından erken yumurlamayi yakalarsın cnm
Gamzegll SevvalG_13 Taze sperm her zaman iyidir en az 3 güne bir tazelenir yani klomen gününü bekleme sen ne kadar sık ilişki okadar şans
Beyzaanr SevvalG_13 bu ay birlikteyiz banada verildi yarin baslicam iliski yasayin erken catlama olursa yakalayabilelim dedi
SevvalG_13 Irmm2816 bana da ilişki yasak dedi bugün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın gece ilişkiye girin dedi
SevvalG_13 Sunaya doktor müsaade etmedi canım bugün çatlatma iğnesi oldum yarından için ilişkiye gir dedi
SevvalG_13 Beyzaanr bana da ilişki yasak dedi yumurtalarıma baktı iğne verdi yarından için ilişkiye gir dedi
Neslihankrhmt SevvalG_13 ilaç bitince birgün durup birgün ilişki,ama yumurta takibi için cagirmadi mi
Eminexxx SevvalG_13 canım bende geçen ay klomen kullandım gün aşırı ilişkiye girdik hamile kaldım ben
SevvalG_13 Eminexxx inşallah darısı bana ve isteyen herkese bizde bu ay şansımızı deniyoruz bakalım hayırlısı
SevvalG_13 Irmm2816 doktorlar da ne yaptıklarını bilmiyorlar heralde 😂 artık sağlıklı evladımız olsunda nasıl olursa olsun