annelik_4 Sedaagktg bence normal bide sizin haftanız ilerlemiş ben 23 haftalığim nerdeyse günde 2 çamaşır değiştiriyorum
Bekledigimmucizemm Sedaagktg evet benimde var normal canım enfeksiyon kapmamaya dikkat et değiştir sürekli iç çamaşırını
Sedaagktg Bekledigimmucizemm tamm canım zaten sürekli değişiyorum bende erken doğum vs olud mu diye düşünüyorum bu druumdsn dolayı
Gggg-12 30 haftalığım bende 22. Haftadan beri falan o akıntı var bazen su gibi akıyor dışarıdan belli olur resmen ama beyaz bişey çıkmadı tahlillerimde çok az enfeksiyon vardı geçti ama akıntı devam erken doğum riski falan yok 2 farklı doktor baktı
Serendipity16 Gggg-12 benimde hep beyaz su gibi akıntım var ya şu an fitil kullanıyorum ama hala geliyor bazen çamaşırımda ıslaklık oluyor korkuyorum su diye ama akıntıymış test yaptırmıştım özellikle yürüdüğümde ayakta kaldığımda oluyor siz bi çözüm bulamadınız dimi
Gggg-12 Serendipity16 yok bacım bulamadım aynı benim devam çok rahatsız etmiyor artık %100 pamuklu çamaşırlar aldım öyle idare ediyorum