RES şimdi maalesef uygulama içerisinde şoyle bir tayfa da var.
Örnek yaşanmış hikayelerden veriyorum hemen. ( Bu arada ben yaşamadım tabi hiç böyle bir şey)
Mesela bi hanım ablamiz kötü bı doğum yaşamış ve hassas içerik etiketini eklemiş. Bir de üstüne başlığa kocaman yazmış HASSAS!!! Etkilenecek olanlar okumasın diye. Ama bizim meraklı gebelerimizde dayanamayıp okuyorlar merak ediyorlar ve noluyo biliyor musun sonra postta sadece şu yorumlar var " niye kötü doğum anınızı paylaşıyorsunuz etkileniyoruz burdaaa bla bla.
Sonra post sahibi diyor ki ama hassas etiketi ekledim , başlığa yazdım okumasaydiniz. Deneyimimi paylaşmak istedim.
Sonra bizim bacılar yine diyor ki olsunnn hassas yazmış olsanda insan merak ediyor. Çok kotusunuz. Niye böyle yapiyosunuz vs vs. Hooop post sahibi linç edition 😅😅
Burda bir çok kez denk geldim buna. Haklısınız hassas etiketi eklenmeli olumsuz bütün durumlarda. Hatta başlığa ekstra yazanlarda koca yürekli ablalarimiz helal olsun😅 ama bizim memnuniyetsiz bacılar her türlü memnuniyetsiz oluyorlar. Keşke etiketi eklemek çare olsa