ilaxidexi kızlar 22 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah 💞 en başından beri sadece sağ tarafımda hareket hissediyorum hiç sola geçmiyor 😅 sizde de böyle bir durum var mıı
Sumeyyeky ilaxidexi 23 haftalık benim kız da sağ sol ayırt etmiyor genelde de sol tarafta çoğunlukta gibi geldi hareketleri 🤣
merve_alan04 ilaxidexi bende 22.1 haftalığım kasığıma doğru hareket ediyor genelde sağ sol da oluyor ama hareketleri
nniduaa ilaxidexi ben 37deyim en baştan beri sağımda hissediyorum bebeğim erkek surekli sağ göğsümün altında Bi şişlik var 😄😄
Esraaaas ilaxidexi bebeğim genelde sol da ama hareketlerini her yerde hissediyorum sağda solda karnımın alt tarafında karnımda 😂😂
Cylnglsn @ilaxidexi 22+2 yiz benim de kızım aynı şekilde hep sağda ve makat geliş başı hep aynı yerde şimdi bile köpüşümü gezdirirken nefesim kesildi 😂 bide plesanta ön duvara tutunmuş acaba solda da o var ondan mı geçemiyor diye düşünüyorum ilk gebelik bilgimde yok ☺️
Elfthh ilaxidexi ay ben sağıma dönerken çok acı oluyor sırtımda acaba sağımda mi kasiklariniza da ağrı girdiği oluyor mu