Mymommm Efu bende Azra düşünüyorum ama kuranda geçiyor mu bilen var sizce nasıl bi isim internette bazı sayfalarda geçiyor bazılarında geçmiyor yazıyor
Efu Mymommm Gecmiyor diye hatırlıyorum ama illa Kuran da gecmesi sartmi acaba hani anlami güzel olsun yeter sanki ☺️ Bu arada Azra ismi kuzenim koydu çok istiyordu. Saglikla gelsin insallah bebisler🌸
Asill22 Güneş Bukre Lina Esila İnci Lavin Kumsal Öykü Aren Nehir Şimdilik aklımda bunlar var hangisini koyacağız daha karar vermedik 😊
Mymommm Efu amin inşallah canım benim daha yeni mi doğdu bebeği karakterist özelliği nasıl merak ettim
kubraren Bebeğim 10 günlük kuvezde ismi nefes olacak, aylardır düşünüp bulamadığımız ismi kuveze alındığı için nefes alsın manasında nefes koyacağız
Buket09 Cana_ Kızıma Elisa Su ismini koyduk, diğer beğendiğim isimler Belinay,bade,Umay,Lina,Aden,neva,Eva 🌸
Kahverengi Cana_ 27 haftalık olduk valla kıza isim bulmak zormuş oğlumda bu kadar zorlanmadım şuanlık devin veya incila düşünüyoruz tabi ne olur bilemem sizce hangisi