Caglasmz Merhaba tüp bebek anneleri, anne adayı anne olmak isteyen herkes 🌺 Sorum o muhteşem haberi alıp pozitif görenlere yönelik olacak. Transferden sonra kan testi yaptığınızda beta hcg kaç çıktı? Kaçıncı gün embriyosuydu? Sevgiler 🫶🏼
Betul-0 Caglasmz merhabalar 🌸 Ben 17 gün sonra yapmıştım test negatif çıkacak korkusuyla 🤭 3463 çıkmıştı doktorum ikiz dedi fakat biri tutunamadı
Pelan Caglasmz Transferden sonra 9. Gün kan testi vermiştim. Beşinci gün embriyosuydu 254 çıkmıştı ilk sonucum. İki gün sonra 695 ondan üç gün sonra da 2500.
Pelan Caglasmz Ego Tüp bebek de embriyo dışarıda da biraz geliştirildiği için bence daha erken belli olmus olabilir. Bide daha önceki transferlerimde 14. Gün kan testi istemislerdi bu hastane daha erken istedi.
Caglasmz Betul-0 bende bir ara korkudan yapamayacağım demiştim içimden tek olmadığıma sevindim 🙈 Bir yavrucuk tutunmuş çok şükür sağlıklı olsunlar yeterki 🙏🏼🙏🏼
Ego Pelan canım bu transfer değilde normal olunca bu süreç uzuyormu 9.gün belli olmuş mu oluyor gebelik bilmediğimden sordum
Buseyilmaz Selam transferden 11 gün sonra kan verdim 146 çıktı 3 gün sonra tekrar verdim 604 çıktı . 5. Gün emriyosuydu .Güzel haberler alman dileğiyle ♥️
Duygumsu 3.gün embriyosu transferden 10 gün sonra testim 132 çıktı ama önemli olan artışın düzenli olması hiç düşmeden veya aynı kalmadan artarak devam etmesi çünkü beta her kadında hormondan kaynaklı değişim gösterebiliyor
Ego Pelan teşekkür ederim canım cevabın için ben bilmiyordum hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuş canım