cokbilmismom Bence bunlar çok kaba ve kullanışsız. Bende araba almadan önce bunlara bakmıştım ama yorum okuyunca vazgeçtim memnuniyet az ve parça kalitesi iyi değilmiş. Yine travel aldık ama daha kibar kullanışlı bir şey. Joie Chrome e bebekten aldım pusette baby Plus ikisini takıl yaptım aralık ayinda 8500₺ ye geldi indirimle normalde sadece araba 10bindi. Ama şimdi şubat indirimine girmiş yine aldığım araba
Dikkat-BebekVar Yoyko kullanan biri olarak iuan yeni bir araba alıyorum ve ahdim var araba gelince yoyko traveli kırıp paramparça ederek yok edeceğim. Öyle kötü bir bebek arabası olamaz.
Dikkat-BebekVar Merymee hantal bir araba kullanışsız hiçbir yere sığmaz pusetle ve port bebeyle katlanmaz katlanan yeri de yine hayvan gibi kalır. Ben nefret ettim bilendim resmen arabaya
Merymee Dikkat-BebekVar Hay Allah bende yeni aldım 🤔 evet travel sistem olduğu için illaki büyük oluyor ama kullandığımda ne düşünürüm bilemedim
cokbilmismom Merymee yeni aldıysanız iade edin bence bende arabayı incelediğimde direk vazgeçtim çünkü çok aşırı kaba ve arkadaşın dediği gibi oturma ünitesiyle kapanmıyor. Kibar olan travellerda hepsi böyle kaba hantal değil. Bu arabanın yorumlarında çok kötü zatenn. Parça kalitesi vs hiç iyi değilmiş özellikle on tekerlekler hemen bozuluyormuş
Dikkat-BebekVar Merymee cokbilmismom Benim sol fren hemen kırılmıştı sonradan da oturma yerinin yan tarafı resmen yırtıldı şimdi de oturma alanı çöktü. Yeni aldıysanız iade edin. Kesinlikle çok kötü bir araba, arkadaşımda görüp almıştım o da memnun değil.
Benimdunyam Ben de 2 yılı geckindir yoyko kullanıyorum çok da memnunum aşırı konforlu ve kullanışlı, aparatları kaliteli, bizden sonra arkadaşım da aldı çok beğendiler karar sizin tabi
Nursemom_ Bende yoyko aldım cok arastırdık bebegin anatomisine en uygun kusur cıkartmayan bi araba ona bak sen evet agır kapnınca hantal ama doktor arkadaslarımın bi cogu bunun araba koltugunu aldı bendede 360 var yoyko
Denizz_ Bende yoyko ultimate kullanıyorum aşırı memnunum bana kullanışlı geliyor kişiden kişiye değişiyor demek ki