Zmra-13 2prensesannesiiii bende gttm tahminde bulunmak icin erken dedi 14 haftaligim suan bide sen bana tahninde bulnmustun 11 haftalik resminde erkek diye bidaha bakarmsn rica etsem atsam ultrason
Canan_bakal0703 Evet doğru 11#4deyken doktorum erkek demişti 7 Şubat’ta tekrar gittim sonuç göstermeye 14+6 ken yine erkek dedi hatta 5 gün önde gidiyor 15#5 iz şuanda gram olarak 5gün önde oğluşum
2prensesannesiiii 3anne bildirimlere baktığınız 3 çizgi var ya orda resim yükle yazıyor oradan yükleyebilirsiniz🙏🏻
2prensesannesiiii meva_apo25 e dr bişey demedimi şimdiye kadar 😱 kız doğurmak üzeresin çoğu gitmiş azı kalmış sağlıcakla al kucağıma inşallah 🙏🏻
meva_apo25 2prensesannesiiii 14de gittim hareket etmiyodu hiç göremedi haftası dolmadan tekrar gittim meraktan bakmadı daha yeni gelmişsin dedi 26sjna detaylı randevum var meraktan çatlamak üzereyim salı günü gel bakayım dedi salı gitsem mi acaba
aslansmommmm 2prensesannesiiii evet doktorlar bile bu nubda cok fazla yaniliyor emin ol net dyene kadar inanmak yok😂