2prensesannesiiii pamukpamukoldum dağılalım büyüsü bozuldu tutmayan olunca 😁😂 ay salı randevum var sanki yıllar geçti randevu günüm gelmiyor ah bi de 4. 20 de çatladım oldum çok merak ediyorum bide napıyor 🙈
2prensesannesiiii yenidenanne34 ay tutmuş ama tutmayanda çıktı doğruluğundan emin değilim sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻 🙈🥰
2prensesannesiiii Emrealtay hastaneden sonuç almadınız mı e nabız yazın e devletle giriş yapın e nabız şifresi yoksa sonuçlardan bakabilirsini hcg yazıyor ikili sonucunda🥰
Emrealtay 2prensesannesiiii yok canm ya yapamadım ben o artıya basıyor ama sonuç gözükmüyor galiba düşmemiş e nabiza🥺
Deletedmom_116 2prensesannesiiii aşkooo boşver yahu kız erkek nolucak 🤣🤣ne zaman görsem Hep bı teori 😂😂♥️Üç jiz olursunuz ne güzel 😎
2prensesannesiiii Deletedmom_116 kız dün biri yazmış merak ettim doğrumu diye sonuçta bi test yapılıyor fetal dna da da çıkıyor ya onun gibi bişey mi acaba dedim benim ikisi kız çıktı ben zaten dr kız tahmin ettiğinden beri kıza hazırladım kendimi yapcak bişey yok😁