Siyahkelebek422 Merhaba serklajli anneler sorum şu, serklaj olan herkes progestani fitil mi kullaniyor benim doktorum fitili enfeksiyon riski yüzünden onermiyor, progestan dex isimli gobekten igne oluyorum hergun haftadan 1 kez proluton oluyorum
Melekabdullah Siyahkelebek422 ben fitil olarak kullanmiyorum agizdan aliyorum doktorum fitil olarak demeisti sordum normal icsem olurmu diye olur dedi gun 1defa iciyorum yan etkilerine maruz kalmamak icin yatmadan once
Nurmert Siyahkelebek422 ben hiç progestan kullanmadım , sabah akşam duphaston kullandım haftada 1günde proluton iğne oluyordum
Duygu-ust Siyahkelebek422 serklajdan itibaren progestonu günde 3 kez ağızdan alıyorum. Doktorum serklajdan dolayı fitil olarak önermedi.
Momofelisa Siyahkelebek422 bende serklajlıyım ilk günden beri doktorum fitil olarak kullanmaya devam edebilirsin demişti. Çok şükür bir sorun yaşamadık şimdiye kadar. Ayrıca her gün progestan iğne oluyorum kalçadan. Doktorum ya hergün progestan iğne yada haftada bir pruluton demişti. Elimde progestan stoğu olduğu için şimdiye kadar her gün devam ettim. Onlar bitince haftada bir prulutona geçeceğim.
Siyahkelebek422 Melekabdullah bende agizdan aliyordum ama cok fazla yan etki yapinca igneye gectik , kimileri vajinal daha faydali deyince kafam karisti benimde
Melekabdullah Siyahkelebek422 vajinal olunca cok yan etkisi olmuyor ama agizdab yan etki yasama istemiyorsaniz yattiginiz vakit icmeniz daha iyi ben bi kere sabah ictim gozlerim bulaniklasti basim dondu
aysah1525 Siyahkelebek422 Serklajdan önce fitil olarak alıyordum sonrasında enfeksiyon riski olmasın diye kesti Makattan fitil kullanıyorum 3 günde 1 NİDİCART diye bir ilacım var onu da her 4 saatte 1 içiyorum günde 6 tane
Pembikka Siyahkelebek422 serklajdan once progestan dex kullandim cok yan etki yapmisti o zamanlar haftamda kucuk oldugu icindir belki surekli uyku halsizlik vs yapmisti doktora soyledim fitile gectik serklaj sonrasida fitilden devam ettim 23. Haftada hunilesme ve serklaja ragmen kisalma olunca igneyi tekrar verdi doktorum suan 30 haftalik oldum gunde bir dex igne ve 2 progestan fitil olarak devam ediyorum
mucizemgelsin61 Pembikka Merhaba serklajdan sonra fitil kullandığınızda hiç kanama falan yaptımı hafiften bende yaptı kullanamıyorum korkumdan ya 😏 ama kullanmamda lazım kullanmıyorum
Cennet_kusum16 Serklajdan önce hap olarak kullandim. Serklajdan sonra fitil olarak kullanıyorum. Nirmalde günde 2 defaydi yanma yaptığı için geceleri 1 defa kullanıyorum. Bı sorun sıkıntı yaşamadım. Doğuma kadarda kullanmam gerekiyor.