Elif_49 Sabah aç karna alınca midem çok kotu oluyor eksiyor bulanıyor iyi gelmiyor bana randevuda daha var tok karna alabilir miyim sizce yaşayan oldu mu doktorunuza sordunuz mu
Limonlukekkk Elif_49 bende hipotiroid hastasıyım bende aç karnına sıvı alamıyorum senın gibi bulantıdan dolayı ben şöyle yapıyorum sabahları iki dilim muz yıyıp içiyorum ilacımı sonra muzun tamamını yıyorum
bkt_bll3 Elif_49 5 senedir tiroit hastasıyım canim doktorum bana aç karna almam.gerektigini hatta ilacı içtikten yarım saat sonra kahvaltını yap dedi canım
edadm Elif_49 ben çok çok uzun yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum, yemekten 20 dakika önce içerim normalde ilacımı, unutmuşsam veya başka bir durum olmuşsa bir saat sonra içerim doktorum öyle söylemişti
Melsaboz Elif_49 3 yildir kullaniyorum ac karnina icmen gerekiyor etki etmesi icin dr ozellikle 1 saat kahvalti yapma diyor ictikten sonra ve sabah ayni saatte iciyorm 6 da hep icip yatiyorum uyaninca kahvaltimi yapiyorum
Buserkl Elif_49 6 senedir troid hastayım ilaç kullanıyorum doktorum kahvaltıdan bir saat önce iç dedi tok karna içersen bir faydası olmaz bide aç karna ilacın varsa aralarında 2 saat filan koy aynı anda içme yoksa gene faydası olmaz
Han34 Elif_49 Aç karnına alman lazım. Hangisini kullanıyorsun. Doktoruna söyle durumu. İlacını değiştirsin.
Serdem39 Elif_49 gebelikte hipotiroidim hipertiroide döndüğü için bende aşırı derece mide bulantısı olmaya başlamıştı bence bi değerlerinize baktırın belkide sebebi o dur ilk başlarda bulantım yokken sonradan oluşmaya başlamıştı