Kubrakar272727 Cansuserkan burda 15000 lerde göründüğün den bahsediliyor ama çok errken gormussunuz eminmisiniz
Cansuserkan Kubrakar272727 458 de kese oluşumunu gördük hş hafta sonra gidip tam keseyi gördük bu hafta da gelin kalbini duyalım dedi ama biz 2 hafta sonraya erteledik
Kubrakar272727 Cansuserkan bende bu ayın 28 ne gidicem geçen hafta gittim bişey gözükmedi beta düşük tu ama düzenli artıyor dedi şuan 4+6 günlüğüz ayın 28 de 6+3 günlük olucqk
Lavin___ 5+1’deyim bende de ani kasık ağrıları var göğüs ağrısı şişlik çok fazla ve gaz problemi yaşıyorum çok sık acıkıyorum bir de. 22si Perşembe gününe randevu aldım sizce kalbini duyar mıyımm🥹
Cansuserkan Lavin___ Aaaaa sizde demi açlık var midem çok kazınıyo hiçbişi yememişim gibi ama midem kötü
Seymaatmaca Lavin___ inşallah duyarız bende perşembe gidicem regl tarihine göre 6 haftalık gözüküyorum bende ama yumurtlama zamanım geç olmuştu Şuan bende 5 hafta falan olmalıyım bakalım duyacakmıyız 🫶🏼
Lavin___ Cansuserkan evett özellikle de sabah kahvaltı öncesi müthis acıkmış oluyorum saldırıyorum 🫢 farklı bir açlık hissi gerçekten ama çok güzel 🥰
eea Ben şu an 5. Haftadayım. Aşırı ağrım var kasıklarımda çok tedirgin oluyorum sanki regl sancısı gibi ya. Belim de çok şiddetli ağrıyor acaba acile mi gitmeliyim?
Seymaatmaca Cansuserkan Kasık ağrısı değil de regl ağrısı gibi vuruyor arada sertlik de geçti ilk günlerdeki gibi değil canım
Kubrak1993 Merhaba benim ben iki günde bir test yaptırıyorum hamileyim ama saglisiz olabilir dedi doktor iki günde bir test ver dedi İlk test 13 İkinci test 27 Üçüncü test 35 benim gibi olan ve düzene giren sağlıklı gebe vaemi yardim tekrar test vericem
Lavin___ Ravza-Acar1 çok şükür benim kasık ağrılarım azaldı duphaston içiyorum göğüs devam ediyor ama şu an en kötüsü ağzımda sürekli bir acı tat🤦🏼♀️
Handeacaa Valla kızlar midem baya kötü devam ediyorum ilk öğrendiğimde baya istahliydim şimdi kesildi bulantı mide yanması halsizlik uyku devam ediyor bende
Handeacaa Ravza-Acar1 hayır tuzlu krakerle bastırmaya çalışıyorum doktorum ama çok rahatsız edici olursa ilaç verebilirim dedi ben istemedim 1 ay sonra düzelir 2. Ci trimester a girince nede olsa ilaç kullanmak istemiyorum
Maserzek Bende de aşırı mide bulantısı var hiç bir şekilde bastiramiyorum ve bu beni çok kötü etkiliyor. Bugün 6 haftalık olduk. Ve Daha gelecek hafta pazartesi gidecem doktora 😮💨