Seymaatmaca Epifizbezi teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kaç haftadır kullanıyorsunuz ilacı
Seymaatmaca Epifizbezi bende 5+3 oldum Gebelikten önce verdiğim de 3.33 çıkmıştı Gebelikte tekrar kan verdim 5.38 çıktı canım
Songulum Ravza-Acar1 yarın 5 hafta olucak hala inanamıyorum ama kasıklarda batma geceleri bel ağrısı göğüs ağrıları baş dönmesi çok fazla mide mide bulantısı🤦🏼♀️
Minikkalp04 Dün doktora gittim kese var bebek görünmüyor dedi sizce normal mi son adet tarihimr göre 7 haftalik beta 22445
Seymaatmaca Minikkalp04 hayırlı olsun canım öncelikle içini ferah tut geç yumurtlama olabilir regl tarihimize göre hesaplıyoruz ama yumurtlama zamanın ne zaman bazen geç görülebiliyor içini ferah tut 🫶🏼🌸
Esraagunes Ravza-Acar1 ay ben az önce hmile olduğumu unutup banyo yıkarken bir kova su kaldırdım Şuan karnım ağrıyor belimde ağırdı eğilmekten galiba 😔
Ravza-Acar1 Esraagunes canımm dikkat et Allah korusun nasılsın daha iyi misin ağrın varsa git hemen acile
Yesimseen Seymaatmaca size hayırlı olsun 21 nde kalp atışı için gidicem bende 7 haftalık olduk şükür 🤲 siz kaç haftalık oldunuz
Seymaatmaca Yesimseen teşekkür ederim sizede öyle ❤️ ben 5+3 oldum bugün benide şubat 22 de çağırdı kalp atışı için
Hfzegnes Ravza-Acar1 ben hala kullanıyorum 3 aylik oldu korkma ondan dusuk tehlikesi kalksın en aza insin diye veriyorlar
Ravza-Acar1 18092021 evet kese geliştirici olarakta veriliyomuş ben ağrım oluyor demiştim hem ağrın azalsın hemde kese için destek demişti