Seymaatmaca Ravza-Acar1 amin canım 🌸 ben 5 ay öncesinde bi düşük yaşadım bu gebeliğimde progestan fitil kullanıyorum sabah akşam bir de öğrenince tahlil istediler Tsh yükselmiş gebe kaldığımda bunun içinde ilaca başlattı sizde var mı böyle bir durum 🫶🏼
Ravza-Acar1 Seymaatmaca çok geçmiş olsun bende 2 ay önce düşük yaşadım. Bende sabah akşam progestan fitil olarak kullanıyorum. Daha önce böyle bişey yaşadığım için korkuyorum ve tedirgin oluyorum sürekli iç çamaşırıma bakıyorum. İnşallah sorunsuz şekilde ilerler herşey 🙏🏻 Bende bugün kan ve idrar testi verdim genel değerlere bakılması için doktorum istedi pazartesi çıkarmış sonuçlar bakalım hayırlısı
Seymaatmaca Ravza-Acar1 geri kalan zamanlarımızda birbirimizin güzel anlarında şahit oluruz inşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏼🌸
anneolmak_icin Mlk_ aa bende 5+1 tüp bebekle hamileyim kalp atışı için gideceğim 6. Haftada çok heyecanlıyım inşallah sağ Salim alalım evlatlarımızı kucağımıza 🥹🌸
Mlk_ anneolmak_icin benide doktor haftaya cuma çağırdı kalp atışı için ama bugün böyle kanama olunca çok korktum inşallah sağlıkla devam eder
Seymaatmaca Ravza-Acar1 teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende öyle tedirginim bu sefer daha dikkatlı olalım bir şey olmaz allahın izniyle 🫶🏼 tahlillerin de güzel çıkar inşallah canım 🫶🏼🌸
Ravza-Acar1 Seymaatmaca inşallah canım çok sağoll 🙏🏻🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Nidaanur Ravza-Acar1 yok düşük riskinde veriliyor diye biliyorum o ilaç. Şu an öyle bi tehlike yok çok şükür
241223 Mlk_ canım korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz bende tam 6 haftalıkken kanamam oldu az da değil ve pıhtı da geldi ama içim rahatti kesede bozulma yoktu çok şükür o zaman kalp atışı bile yoktu daha çok küçüktu hamdolsun şimdi 12 haftalık olacaz sende gönlünü ferah tut
Skarakus Kızlar Merhaba, Bat 8 Şubat. Bu tarihten önce 3 kere kan verdim sizce artışlar nasıl? Bat a 8 gün kala 1.20 Bat a 4 gün kala 11.7 Bat a 1 gün kala 85
Seymaatmaca Skarakus içini ferah tut camım 48 saatte 2 katı artması gerekiyor gayet güzel hayırlı olsun ❤️
Seymaatmaca Neyinemi canım geçmiş olsun 5 ay öncesinde bende zorlu süreçten geçtim eğer Şuan gidebilme şansın varsa gidersen çok iyi olur 🌸
Nidaanur Maserzek enfeksiyon olabilir isterseniz daha erken gidin, ilerlemesini durdurur en azından. Genelde ilk zamanlar akıntı olmuyor