Ravza-Acar1 Selam herkese başlıktan da anlayacağınız üzere nasılsınız kızlar ağrınız var mı ne durumdasınız🥹
Aysegulmutlu97 Ravza-Acar1 çok şükür bulantı kusmam yok 5+4 üm göğüs ağrısı yok akıntı artışı yok daha hiç bir şey yok :D ama ikinci benim ilk hamileliğimde böyleydi kusmam 12.haftada başlamıştı ve kan kusana kadar kusuyordum :( tek ağrım arada kaşık ağrısı oluyor dün beta verdim 7918 çıktı yarın doktora gidiyorum dua edin kızlar :)
Ravza-Acar1 sedassert bende böyle mide bulantısından çok korkuyorum kusmasını bilmediğim için sabah akşam progestan kullanıyorum fitil olarak ağrıya iyi geliyor beni rahatlatıyor
Ravza-Acar1 Esratufan bende normalde yemek yemeği sevmem ama psikolojikmi bilmiyorum normalde 1 de falan kahvaltı yaparım saat 10 olmadan acıkıyorum sürekli yemek istiyorum
Nidaanur Ravza-Acar1 yok düşük riskinde veriliyor diye biliyorum o ilaç. Şu an öyle bi tehlike yok çok şükür
Hfzegnes Ravza-Acar1 ben hala kullanıyorum 3 aylik oldu korkma ondan dusuk tehlikesi kalksın en aza insin diye veriyorlar
YaseminKaya3158 Ravza-Acar1 hamileliğin ilk aylarında fitil kullanmak çok da sağlıklı değil. Dayanılmayacak bir durumda mısınız ki?
Ravza-Acar1 Aysegulmutlu97 yaa hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz sağlıkla büyüsün bebişlerimiz Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻😍
hepoyleolurzaten_ Ravza-Acar1 bugün ağrılarım yok ama düne kadar vardı birazcık bel ağrısı ola bilir onun dışında hiçbirşey yok😬🫥
feldspar 5+1 henüz ultrasona girmedim. haftaya 6 olunca git dedi aile hekimi. kasığa ani giren sancı, mide ve bağırsakta gaz var. arada tansiyonum da düşüyor.
Ravza-Acar1 feldspar bende geç gitmeyi düşündüm ama ağrım olunca tedirgin oldum pazartesi günü gittim ağrı için progestan verdi önümüzdeki perşembe tekrar kontrolüm var
Aysegulmutlu97 Ravza-Acar1 kuzum ben gitim 5+5im çok şükür keseyi bebeği ve kalp atışını duyduk karından ultrason ile darısı size :)
nazel123 Dün keseyi gördük çok şükür ama tsh kafamı karıştırdı kızlar sizin kaç çıktı ya 3.46 ilaç konusunda kararsız kaldı üç hafta sonra tekrar bakıp ona göre kullancam