mugemuzn Merhabalar, bebek doğduğunda eşimin ailesi veya benim ailem ne gibi takı veya hediye takmali?
Zeehraaaa mugemuzn herkes bütçesine göre takmalı yada takmazsa da bişey olmaz ben maddi şeylere hiç takılmıyorum inan ki maneviyat daha çok önemli oluyor şu zamanda. Ailem küpe takacak bana doğum hediyesi kizima da ne takarlarsa bilemem. Hiç takmasalar da sorun yok☺😀
tubik_ mugemuzn annem doğum yaptığımda büyük altın takmıştı kayınvalidemler çeyrek. Eşimde pırlanta kolye almıştı bence herkes bütçesine göre
Ebrarbusramelekler Bütçeleri neye yeterse onu takmalilar diye düşünüyorum. Takamasalar diye niye takmadilar etmediler demem. Kimseden bisey beklemiyorum çünkü 😄
Dilan_55 mugemuzn hiç düşünmedim açıkçası ben cocuk doğurdum diye kimse bana bisey takmak zorunda değil aynı şekilde bebeğe de herkes durumuna göre davranır
mineoksuz11 Annem çeyrek takmıştı kaynanamlar takmadı bişey diye hatırlıyorum küçük görümcem gümüş bileklik almıştı kızıma ona saydılar herhalde 😂
genc2kizannesi mugemuzn kendi ailem takamaz diye düşünüyorum maddi durumlarından dolayı, ama eşimin ailesinin iyi olduğu için bebeğe altın künye takıcaklar