Sevil1996 Hamile olmadan önce de reflü vardı Şuan kıvranıyorum çok kötüyüm 19 haftalık hamileyim Doktoruma gidecem mide ilacı verir mi
Yunel Sevil1996 verir canım gaviscon kullanıyorum ben soda varsa soda iç gidene kadar soğuk salata ye ama soyarak buz gibi olsun bunlar benim ağrımı hafifletiyordu inşallah çabucak geçer berbat bir ağrı çünkü Rabbım şifa versin
Mnrsln Sevil1996 2 çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı toz şeker, 1-2 çay kaşığı kadar da limon suya karıştırıp içiyorum hem mide yanmasına iyi geliyor hemde hazımsızlığa
2prensesannesiiii Sevil1996 acaba safra mı bende kızımda midem midem diye gittim kıvrana kıvrana inliyordum resmen çok kötüydü ve midem ne yesem kabul etmeyip çıkarıyordu bu yüzden hem ağrı çekip hem aç kaldığımı bilirim 2 gün 2 3 kez oldu en son dr şehir hastanesine gidin dedi araştırdılar ettiler safrada çamurlaşma olmuş çok şükür geriledi benim ama ilerlemesi taşlaşması kötüymüş dr taşlaşmaya meyilli çamurlaşma var safrada demişti ay bide ilaçta içemiyorum bi serum parol veriyorlar kendine hayrı yoktu geçmiş olsun
Bebu 37.+3teyim ve hala mide yanması var az önce ilaç içtim renni dio adım. artık fondip yapar oldum ama rahatlatıyor çok iyi
Sevil1996 2prensesannesiiii Şu an USG’den çıktımhiç bişe yok safra da karaciğer böbrekte mide ağrısı var sadece acı baharat yağlı yediğimde bu da bana ders olsun 😓😓
2prensesannesiiii Sevil1996 evet bende yesem kötü oluyorum baharatlı dikkat edin beslenmenize çok geçmiş olsun🙏🏻
Aybuk66 Sevil1996 yesil degil sari yada kirmizi elma deneyin bende yedgimde dokunuyo elma yedigimde geciyo yada 3 yudumda soguk süt banada ambulansdaki acil doktorlari soylemisdi
kubrafg Ben de ayni dertten muzdaribim, bugun doktoruma yazdim gaviscon ya da rennie surup kullanabilirsin dedi aldik hemen rahatladim bir nebzee🌸 doktorunuz sise de verir muhtemelen danisirsaniz