Aymirac Patiko07 var canım gördüm baktım şimdi dediğin gibi yaptım benim oğlumdada öyle oldu daha cok yeni
Patiko07 Mugekaya Gerçekten mi 🙈 İlk oğlumda da böyle olmuştu kan vermiştim hamile olduğumu söylemişti yine öyle mi
Blackkcat Patiko07 tabi tabi bu şekilde var yani net tabi henüz çok küçük silik o yüzden ama bi çoğumuz böyle öğreniyoruz burada da😍
Patiko07 Aymirac Test bekledikçe daha çok belli olmuş çizgisi en iyisi kan vermek dediğin gibi adetim 1 gün gecikti belim kasıklarım ağrıyo
Aymirac Patiko07 sağlıkocağının doktorundan randevu almıştım gebelikten şüphelendim kan vermek istiyorum dediğinde o kan tahlili yaptırıyo ertesi gün cıkıyo ama iki gün sonra gel diyolar😂😂
Patiko07 Blackkcat Aynen kuzum gerçekten öyle benim bir oğlum var 2019 kasım dogumlu onunda böyle silik çıkmıştı sonra inanamayıp kan vermiştim özel de hamile olduğumu o şekilde kesinleştirmiştim 🙈
Blackkcat Patiko07 koyulaşma olmuş bi tık e hadi🥰🧿tekrar gözünüzaydın,Allah hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip etsin,oğlunuzuda Allah bağışlasın🩵🩵