iremm00 Saat şuan 2 kızlar grce sağ böbreğime aşırı derecede sanci girdi neye uğradığımı şaşırdım ağladım resmen 32.haftsdayim duşa girimi yada bu ne dır bilgisi olan yazsssin
Nurrr0006 iremm00 hafif sancı olsa duşa girersinizde birden şiddetli girdiyse hiç boşuna banyoda üşütmeyin bence acile gidin
MadamSLN iremm00 bebek toplaniyor mu? Karnında sertlesme var mı? Bide bel ağrısı veya kasık ağrısı var mı?
Popi iremm00 bende de oldu haftada 2 kere geceleri yokluyordu. Evin içinde yürüyüş yapardım su içerdim ve 2 saati geçmezdi ağrım. Normalde de sağ böbreğimde kum vardır benim doktorum ondan olabilir demişti. Ve diğer bir ihtimal olarak şunu söyledi doktorum. Bebeği besleyen damarlar sağ taraftan geçtiği için o tarafta kan akışı daha fazla ve bazı annelerde bu böbrek ağrısı yapabiliyor demişti.
KurkmantoluMadonnaa İhmal etmeyin bende 32 deyim bugün acildeydim. Gitmeden ne olduğunu bilemezsiniz, en azından nst ye sokarlar bebeğin durumunu öğrenirsiniz
Neva_ela- Duşa gir bence eğer geçmezse acile git en azından için rahatlar bende 38 haftadayin geceleri çok sancim oluyor ama yalancı duşa girince anlıyorum dk falan tutuyorum
Kdrdlkr0 @"iremm00″anladım ters olsaydı düz olmuştur beb yaşadım telaş yapmayın dicektim ama bencede mutlaka bı acile gidin
iremm00 MadamSLN hiç biri yok sadece o sağ böbreğime çok kötü sanci vurdu 2 dkka çektim uykudan uyandım randevum var ztn soylicwm dr