buussra-000 Serdem39 vazgeçiyorum elbiseden siyah giyinsem istemiyormuş gibi diyecekler eltilik zor :)
Serdem39 buussra-000 yok kimse öyle düşünmez bence daha asil olur saçınız makyajınızla takı tokanızla kimse onu kötüye çekmez
buussra-000 izobellaaa-_- sağa sola laf vermek istemiyorum sanki kendi sözü de beyaz giymiş demesinler diye :) adı üzerinde elti olacağım ya :)
izobellaaa-_- buussra-000 yani canım beyaz iddialı bir renk gerçekten 😃 ben eltimin sözün de siyah giydim 😂
burcucelik07 Giy ya nolcak benim eltim benim düğünümde duvak taktırdı ötesi yok. Seninki nikah değil düğün değil bişey olmaz
Gizem34_ buussra-000 bence giyme 😀 ben şahsen eltimin beyaz giymesini istemezdim. Bana sorsa bende hayır giyme demem gerçi ama sen bilirsin tabi :)
burcucelik07 Begovicka demediler çünkü aileye dışardan giren tek gelin benim gerisi akrabaları diyemezler. Amaan neler neler bunların arasında küfürbaz haydo oldum 😂
cutecik buussra-000 eltim yok ama olsa istememde beyaz giymesini istemezdim açıkcası sorsa tabiki giyme diyemezdim kendi giymick bile olsa şimdi sözde nişanda beyaz giymekte moda bide elti olunca milletin ağzına tonla laf vermşl olursun bence cnm hiç bulaşma derim😀
buussra-000 burcucelik07 yanlış anlamayın ama az bile olmuşsunuz ne kadar ayıp ya ben beyaz elbiseyi giysem mi diye düşünüyorum duvak takmış bide
Zsmm Ben olsam giymezdim ne alaka beyaz. Benim sözümde de gelinimiz benden şatafatlı bi elbise giymeye çalışmıştı cidden anlamıyorum yani