Damla_ars Merhaba , Kavacık Medistate hastanesinde Dr.Şebnem Önsel hanıma giden var mı ? Muayeneler nasıl geçiyor ? Bilgilendirme vs yeterli oluyor mu giden varsa fikir verir misiniz 🥹
Gamzenakit Damla_ars merhaba benim annemin doktoruydu benide doğuran şebnem hanım ben suan 31 haftalık hamileyim kendi doktorum başaksehirde ona devam etmiyorum dün değil evelsi gün şebnem hanıma başladım cok güzel cok ilgili bir doktor doğumumuda şebnem hanım yapacak allahın izniyle 🥰🙏🧿 hastanede güzel ve temiz doktormuz zaten bir tane 🙏🧿🥰 saten annemle gittim tanıdı bizi aynı hiç değişmemiş eskisi gibi 😊eskiden özel levent hastanesindeydi kavacıktaki hastaneye geçmişş
emelis18 çok çok tatlı dilli sabırlı ve güler yüzlü bir doktor. 20.haftaya kdr onunla takipteydik o zamn ki hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi yoktu bu sebeple doğum için tercih etmedim
Damla_ars emelis18 şuan Medistate Hastanesinde ve orada yeni doğan bakım ünitesi var diye biliyorum siz hangi hastanede takipteydiniz Şebnem hanıma ☺️
Damla_ars Gamzenakit ay çok iyi bende 22. Haftadayım doktorum hastaneyi bıraktı yeni doktor arayışındayım ve Şebnem hanımı bi arkadaşımım tavsiyesi ile buldum sizin fikirleriniz de çok önemli teşekkür ederim 💓😍